About US

Wij zijn Evelien & Thomas, we reizen graag, houden van een goed concert en zijn vooral een gelukkig getrouwd koppel. We hebben geen kinderen maar we zijn de beste maatjes van ons hondje Eos!

De doelstelling van onze fotografie is sober maar omvangrijk: foto's maken die je van je sokken blazen! Fotografie moet niet braaf en eenvoudig zijn, het moet je kunnen verbazen.

Momenten en spontaniteit zijn de essentiële factoren die een belangrijke rol spelen in onze foto's. Tijdens de reportages bekommeren wij ons over het licht, de compositie, het moment... ondertussen genieten jullie. Terwijl jullie verhaal zich afspeelt wordt alles op een journalistieke manier verbeeld. Jullie foto's zullen de essentie weergeven van wie jullie zijn.

We hebben ons hart en ziel verloren in huwelijken. De magie van zo'n mooie gebeurtenis verdient het om prachtig verbeeld te worden. We grijpen elke kans om al die momenten mooi vast te leggen. Hiernaast zijn day in the life reportages en communieshoots ook opdrachten waarin we enorm gedreven zijn. Je krijgt een persoonlijke én professionele aanpak! Wij gaan meer dan honderd procent voor een verbluffend resultaat!

 
 Huwelijksfotograaf Evelien & Thomas Oost-Vlaanderen Part of the Vision fotografie huwelijk © Yves Schepers

© Yves Schepers