Do it again! Fearless Award!

 

Een nieuw jaar, dat betekent een nieuwe ronde voor Fearless Photographers! En dit onmiddellijk met succes in de eerste ronde van het nieuwe ‘awardjaar’.

Mijn lievelingsbeeld, van het huwelijk van Dimitri & Katrijn, kreeg een Fearless Award! Eentje waar ik best wel trots op ben.

Die ochtend werd ik enorm aangetrokken tot deze plaats in het huis van Katrijn haar ouders. De warme kleur van de stoel, het wit/blauwe kleedje, de gouden handtas en het zachte licht dat binnenviel in de hal waren dingen waarmee ik iets wou doen. Op het moment dat Arthur, het zoontje van Katrijn, besliste om verstoppertje te spelen met zijn neefje wist ik dat de hal mijn plaatsje zou worden om te fotograferen. Ooit zou er daar zich wel iemand verstoppen. Het enige wat ik moest doen was wachten… Wachten tot het moment dat iemand kwam piepen. En KLIK!

Dit beeld vertelt voor mij hoe hun dag eruit zag. Warm - speels - mooi - nieuwsgierig en vooral ECHT!

Super blij dat deze foto nu ook een Fearless Award kreeg. Een beeld waarin ik heel hard geloofde. Deze stuurde ik voor de 7de keer in. En dit keer met succes!

De juryleden gaven deze punten!
15 points: Katie Merkle (2) + Linda Bouritius (2) + Mark Wallis (2) + Mika Alvarez (3) + Nitin Dangwal (3) + Víctor Lax (3)
15 op 18! Als dat niet straf is.

Daarnaast kregen we ook nog 4 Honorable Mentions! WAUW!

Dankjewel voor deze mooie erkenning en jullie geweldige selectie! Echt mega fijn!

Ook een heel dikke proficiat aan mijn vrienden en collega’s!

 
 

Hieronder vind je de Honorable Mentions!

fearless honorable mention
Evelien-Van-Den-Bossche-296-r48.jpg

© Evelien Van Den Bossche

Thomas-Verhoeven-r48.jpg
Thomas-Verhoeven-2-r48.jpg

© Thomas Verhoeven