Twee nieuwe awards bij This is Reportage!

 

No poses, nothing staged. This is Reportage.
This is Part of the Vision!

This is Reportage wil huwelijksfotografen die uitblinken in spontane momenten vastleggen, in de kijker zetten. Fotografen die de dag niet onderbreken, die het koppel niet zeggen wat ze moeten doen of die niet vragen om iets opnieuw te doen verdienen het om in de bloemetjes gezet te worden. Niets geposeerd, niets geënsceneerd, enkel pure en spontane beelden.

In de tweede ronde wonnen we opnieuw TWEE Reportage Awards! Momenteel hebben we er dus al 4. En dit met twee beelden waarin we echt geloofden. We stuurden bewust geen beelden in die reeds een Fearless Award kregen. Dit geeft nog eens zoveel voldoening voor ons.

Dankjewel Sanne! Super tof dat ik samen met jou een huwelijk mocht fotograferen. Second shooten is mega fijn met jou. Door de vrijheid die je me gaf om te experimenteren, maakte ik andere beelden dan gebruikelijk. Een moment om te omarmen. Een super mooie kans waaruit ik enorm veel geleerd heb. Nu nog eens extra blij omdat het kleurrijke beeld van het ‘voort-geduwde-poefje’ een award wint!

Ook de tweede award van het huwelijk van Shana & Gert geeft ons een zalig gevoel. Een beeld dat aantoont dat kinderen geen schaamte hebben. Alsof het de meest normale zaak van de wereld is dat je tijdens de picknick een sandwich zit te eten op je potje tussen alle mannen in kostuum. Zalig toch, die kindertijd zonder schaamte!
Deze foto kan je momenteel ook bewonderen op de tentoonstelling ‘Masters of Wedding Photography’ in Knokke-Heist. Deze foto hangt mega groot omhoog tussen allemaal andere huwelijksfoto’s. Zeker een bezoekje waard!

Gaan jullie binnenkort trouwen en wil je graag ook zo’n sprekende beelden van jullie dag? Neem dan zeker een kijkje op onze huwelijkspagina.

Alle andere winnaars kan je bekijken op This is Reportage Collection 8!

 
 

© Evelien Van Den Bossche