Uw fotograaf voor communie of lentefeest

 

Ik voel het. Bijna. Nog even geduld.
De reportages voor communie en lentefeest staan voor de deur.
Ik (Evelien) kijk er zo hard naar uit!

Mijn grootste doel is ervoor zorgen dat alle kinderen genieten van deze reportage en dat de ouders fier zijn op het resultaat. Ik wil echt zien en voelen dat ze zichzelf mogen zijn en zich amuseren. Dit bereik ik door samen met hen leuke, onnozele en grappige dingen te doen. Mijn volwassen zijn zet ik tijdens deze reportages graag even aan de kant. Ik hou niet van stijve, statische, geposeerde beelden. Laat mij maar lekker spelen en werken aan het verkrijgen van een spontane lach. Eventjes mee kind zijn doe ik enorm graag!

Elk kind is anders. Verlegen, super actief, onzeker tot spontaan, ik maak er met plezier een uitdaging van om jouw kind te laten stralen. Mijn ervaring als leerkracht lager onderwijs werkt hier als een groot voordeel.

De mama van Clement liet dit weten:
“Superbedankt voor de prachtige foto's van Clement voor zijn communie! Superservice, stipt en correct, creatief, ongedwongen, mensen naar mijn hart zo kan ik jullie omschrijven! Clement was net zoals wij heel enthousiast. Bedankt!”

Wij zorgen ervoor dat jullie een sprekend kaartje kunnen afgeven aan vrienden en familie. Eentje waarop jullie kind te zien is zoals het echt is. Thomas maakt met veel plezier een leuk ontwerp van het kaartje. Iets uniek, iets dat eruit zal springen. Zijn job als grafisch vormgever komt hier als troef naar boven.

Heb je iemand nodig zoals wij?
Neem dan een kijkje op deze pagina voor meer info (prijs + werkwijze).
Slechts enkele plaatsen meer beschikbaar!