Day in the life promoweken

 

Ik hou er enorm van om gezinnen te fotograferen in hun thuis. Het is opvallend hoe iedereen op zijn gemak is terwijl ik aan het fotograferen ben. Dit levert de meest mooie beelden op. Beelden die sprekend zijn. Ze tonen de relatie tussen jullie en maken een momentopname van een bepaalde dag uit jullie leven. Kindjes in huis is tof, diertjes zijn ook leuk, maar ook zonder kindjes/dieren kan ik een zeer leuke reportage maken.

Jullie huis is zoals het is. Helemaal niet erg als dit nog niet afgewerkt is, jullie volop in verbouwingen zitten… Achteraf zal je nog zo tevreden zijn dat je ook deze momenten eens op beeld hebt. Een tijd waaraan je graag of net minder graag zal terugdenken. Want perfectie bestaat niet! Ik hou ervan als jullie gewoon echt zijn.
Herinneringen sprokkelen voor later is belangrijk. Voor de kinderen en zelfs de achterkleinkinderen. Want iedereen gaat wel eens op zoek naar hoe het vroeger was.

Tijdens de paasvakantie maak ik dus heel graag tijd voor heel wat extra reportages. Een gelegenheid om voor het iets drukkere trouwseizoen jullie gezin te laten fotograferen.

Heb je interesse? Surf naar day in the life reportages. Hier vind je alle info en zie je ook wat jouw voordeel is.
Indien je nog vragen hebt, stuur gerust een mailtje of berichtje.

Ik kijk er naar uit!
Evelien