De oprechtste en spontaanste kerstwens ever!

 

Zin in iets anders dan de typische kerstbomenfoto’s?
YES! Wij willen, naast onze kerstbomenreportage op locatie, een ander concept voorzien voor onze gezinnen die het net dat tikkeltje persoonlijker willen maken.

De oprechtste en spontaanste kerstwens ever!
Wil je graag een kerstkaartje bezorgen aan vrienden en familie met de meest originele kerstwens ever? Ja? Wel, het idee is dat ik langskom bij jullie thuis en jullie gewoon samen iets beleven in de knuste periode van het jaar. Het kan echt alles zijn! Maar ik leg het vast waar en wanneer jullie maar willen. Gegarandeerd succes! Want in jullie kaartje zal een massa eigenheid terug te vinden zijn omdat het een reportage is van iets heel gewoon dat sprekend en herkenbaar is voor jullie vrienden en familie.

Wat kan je nu allemaal doen?
Wie weet nemen jullie me mee naar de planteur waar jullie je kerstboom gaan uitzoeken, misschien bakken jullie de heerlijkste koekjes die jullie toevoegen aan jullie kerstkaartje, versieren jullie de kerstboom in jullie huis met lichtjes en zelfgemaakte kerstballen, spelen jullie een uurtje op het grote bed, maken jullie een wandeling in grote plassen, maken jullie pakjes voor het kerstfeest dat dichterbij komt of bakken jullie samen pannenkoeken en eten ze onder een fleecedekentje op aan de haard… Ideeëtjes genoeg! En we zijn ervan overtuigd dat jullie nog veel meer andere dingen kunnen bedenken.

Plezier en spontaniteit is de sleutel tot de mooiste foto’s
Terwijl jullie beleven leg ik deze mooie momenten vast. Jullie hoeven echt niet te poseren. Want de mooiste beelden maak ik van echte momenten als jullie bezig zijn. Misschien verloopt het koekjes bakken niet zoals gepland en doen de kinderen nu net wat je niet wil. Geen enkel probleem! Want zelfs dan kan ik leuke en mooie beelden maken. Stress is helemaal niet nodig voor deze reportage, want jullie mogen echt gewoon zijn wie jullie zijn. En nee, jullie huis hoeft er echt niet spik-en-span bij te liggen. Ook het huis mag zijn zoals het is. Dat heb ik het liefst van allemaal.

Foto’s voor jezelf die anderen ook zullen smaken
Het resultaat wordt een mooie reportage van jullie gezin zoals het echt is. Eigenlijk een beetje een kleine ‘day in the life’ van jullie kerstperiode. Ik ben er zeker van dat jullie deze foto’s zullen koesteren voor de rest van jullie leven. Herinneringen die blijvend zullen zijn. Daarbovenop kan je deze foto’s gebruiken voor jullie persoonlijke kerst- of nieuwjaarswens. Hoe een zotte combo is dit!? Win win!

Zelf ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig
Met je sprekende foto’s kan je zelf je kerstkaartje of nieuwjaarswens maken in onze online webshop. Stap voor stap maak je een persoonlijk kaartje in één twee drie.

Ik wil nu reserveren!
Dat kan! Op deze pagina kan je al je gegevens nalaten en dan krijg je heel snel een persoonlijke mailtje van mij terug waarin we samen verder afspreken. Ik kijk hier al zo hard naar uit!