Een familiereportage als cadeau

 

Een schitterend cadeau
Arlette haar zoon en schoondochter gaven voor haar 80ste verjaardag een cadeau waar ze nog enorm lang geniet zal van hebben. Een familiereportage met de kinderen en kleinkinderen. Want meme Arlette vroeg al lang naar een mooie foto van hun familie.

Een doordeweekse woensdag werd speciaal
We spraken af op een mooie locatie waarvan ik wist dat er talloze mogelijkheden waren om leuke dingen te doen. Arlette was in de wolken. Ze vond de locatie schitterend en genoot echt duidelijk van haar familie rondom haar en de straffe toeren die ze uitstaken met haar.

Kranige dame
Ze zag er geweldig goed uit en babbelde een uur lang over vanalles en nog wat. Je kon er amper een woord tussen krijgen. :-) Echt geweldig hoe ze bruiste van energie. Ik dacht echt regelmatig: zo wil ik ook oud worden.

Jong en minder jong genoten
Samen met de kinderen en kleinkinderen maakten we verschillende leuke foto’s. Spontane beelden waren de hoofdzaak, maar ook een geposeerd portret zat ertussen. Achteraf kreeg ik te horen dat Arlette mega fier is met het resultaat. Ze gaat nu overal pronken met haar foto’s van haar familie. Geweldig toch! En ook de kinderen en kleinkinderen waren mega blij met het resultaat.

Geniet mee van hun familiefoto’s
Graag meer info over een reportage? Ik bezorg je graag uitleg op aanvraag!

Evelien