6 Fearless Awards!

 

Thomas won vandaag zijn 3de Fearless Award! Zo BLIJ!
Een echte eer! Want dit jaar ontvingen we SAMEN maar liefst ZES Fearless Awards!

Wie/wat is Fearless eigenlijk?
Fearless Photographers is een wereldwijde groep van meer dan 11 000 van werelds beste huwelijksfotografen voor koppels die houden van echte fotografie. Bij Fearless Photographers ligt de focus op uitzonderlijke fotografie.

Wat is een Fearless Award dan?
Fearless Awards zijn prachtige foto’s die uitblinken, ze herdefiniëren huwelijksfotografie of zijn gewoon gelweldig! Je zou kunnen zeggen dat, Fearless Awards voor huwelijksfotografie, de Oscars van Hollywood zijn. Om de 2 maand hopen heel wat huwelijksfotografen van over de hele wereld om een award in de wacht te slepen. Elke ronde worden er ongeveer gemiddeld 11 000 foto’s ingezonden, waarvan slechts 1 procent geselecteerd wordt als Fearless Award. De selectie gebeurt door een telkens wisselende groep van internationaal gerespecteerde curatoren. De concurrentie is hard, maar ze werkt zeer inspirerend!

De voetjes van Natasja & helpende handen van Kris zorgen voor onze zesde award! Iedereen kent het gevoel van pijnlijke voeten, vooral de vrouwen onder ons. Bij deze wordt het gevoel eens geïllustreerd met een zeer sprekend beeld. Bekijk je graag meer beelden van hun huwelijk? Kijk dan even hier.

Met enige trots mogen we dus zeggen dat ons eerste jaar bij Fearless Photographers een succes is! Hieronder vind je al onze foto’s die een Fearless Award kregen dit jaar.

 
 
Thomas-Verhoeven2.jpg

© Thomas Verhoeven

Collection 42 E.jpg

© Evelien Van Den Bossche

Collection 44_T.jpg

© Thomas Verhoeven

Collection 43 T.jpg

© Thomas Verhoeven

Collection 44 E.jpg

© Evelien Van Den Bossche

Collection 46_E.jpg

© Evelien Van Den Bossche