Tips voor jouw feestje!

 

Plan je binnenkort een feestje?
Communiefeest, lentefeest, verjaardagsfeest, babyborrel, tuinfeest, jubileum… Leg je leveranciers dan zo snel mogelijk vast. Want het seizoen van feesten komt nu snel op gang en de agenda’s van feestlocaties, catering, fotografen… lopen vlug vol.

Nodig je gasten uit op een originele manier.
De uitnodiging voor je feestje kies je best zo’n 2 maand voor de datum van het feest. Gebruik een leuke foto en voeg een toffe tekst toe om het op en top persoonlijk te maken. Verstuur je uitnodigingen zo’n 6 weken voor de datum, zodat iedereen je tijdig kan verwittigen of ze aanwezig zullen zijn.

Hapjes, drankjes, inkleding, locaties en muziek!
Belgen zijn bourgondiërs en dat mag je zeker letterlijk nemen op feestjes! Onderaan deze blog geven we jullie graag enkele nuttige links door van fantastische leveranciers!

Geniet van elk moment op je feest!
Een goede voorbereiding heeft zo zijn voordelen… Op je feestje kan jij doen wat het allerbelangrijkste is: GENIETEN! Meng je onder je gasten, zorg dat iedereen het naar zijn zin heeft en laat ook wat foto’s maken als herinnering aan je feestje! Dans, babbel en enjoy… want dat is toch de reden voor je feestje! Go with the flow.
Dit genieten zal je ongetwijfeld zien op de foto’s! ;-)

Hoe zit het met het agenda van Part of the vision?
De meeste mensen boeken ons ruim een half jaar tot een jaar op voorhand voor een feestje. Dit om er zeker van te zijn dat wij de foto’s kunnen nemen. Momenteel zijn er nog enkele gaatjes in de zomermaanden. Informeer gerust en dan bekijken we wat mogelijk is.

Moeten we iets speciaal doen als er een fotograaf komt op het feestje?
Nee, helemaal niet! Het enige dat we graag zien is dat jullie vooral jezelf zijn. Als dat gebeurt dan zal je merken dat we in ons ‘element’ zijn. Hoe spontaner, gezelliger en vrolijker het verloopt hoe toffer het is voor ons om te fotograferen. We houden van echtheid!

Waarom is een fotograaf nodig op jullie feestje?
We weten allemaal dat het altijd dezelfde mensen in de familie zijn die foto’s nemen. Deze mensen staan dan ook amper op de foto. Ze zijn enorm belangrijk voor jullie en ook hen wil je later herinneren. Of er worden helemaal geen foto’s genomen omdat niemand eraan dacht. Daarom is het aan te raden om een fotograaf te nemen. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie familie vastgelegd wordt zoals jullie echt zijn. Geen geposeerde beelden, maar beelden die sprekend zijn. Terwijl jullie gezellig tafelen maken we sfeerbeelden, worden de kindjes al spelend gefotografeerd, leggen we grappige momenten vast… Kortom, als jullie binnen enkele jaren terug zullen kijken naar deze foto’s, zullen jullie je levendig kunnen herinneren hoe het was. Het is immers op zo’n feestje de geschikte moment om iedereen eens samen op de foto te hebben ook. Daarom maken we ook tijd voor een fijne, spontane groepsfoto.

Bedank je gasten
Last but not least… Denk na het feest ook nog even aan je gasten! Een leuke groepsfoto is bijvoorbeeld supertof om op te sturen via mail of post! Bij het zien van die foto  geniet iedereen vast na en telt al af naar het volgende feestje! Je kan ook de online gallery met foto’s (beveiligd met paswoord) die je van ons ontvangt heel eenvoudig delen met vrienden en familie.

Wil je graag meer info over onze prijzen?
Vul dan ons contactformulier in en we geven je snel vrijblijvende info.

Catering
* Catering, styling & planning Amuse Amusant
* Coeur catering
* Catering Fran kookt
* Mobiele cava en wijnbar Just Wine
* Catering Meneer
* Mobiele cocktailbar Comme chez soif
* Foodtruck Pizza Santa

Entertainment
* Belgisch kampioen Goochelen Mentalist
* DJ Kimpe
* Ballonclown

Bloemen
* ‘t Groen Berlare
* De Meander Lede
* Annick Van Wesemael Lede

Persoonlijke ceremoniespreker
* Tine De Donder

Feestzalen:
* De Koolputten Hamme
* Rooftop Gaston Gent
* Boterhoek Wichelen
* Geuzenhof Wetteren