Geluk in een flesje!

 

Gisteren kreeg ik van Ellen, een bruid waarvoor we hun trouw fotografeerden, een berichtje waar ik op slag blij van werd! Foto’s en een filmpje van de dochter die een zeer speciaal cadeau kreeg.

Check zeker eerst het filmpje, dan kan je meegenieten van het verhaal en haar enthousiasme.

De dag dat de foto in de krant verscheen was het dus de verjaardag van Oona. Deze karaktervolle meid kreeg van haar mama en papa een super originele zoekopdracht met een wel heel persoonlijk cadeautje. Veel geluk in een flesje!

“Oona was happy as a hippo” & “Ava was de acterende diva die de scène van de trouw naspeelde” waren de woorden van Ellen.

Voor ons wat het leuk om in de krant te verschijnen met onze plaats in de top 100 van beste huwelijksfotografen, maar dit erbovenop… Ooooh daar zijn we nog eens zo blij mee! Er kwam zelfs kippenvel tevoorschijn :-)!

Daarnaast voegde Ellen er dit nog aan toe:
“Jullie hebben mij dat door jullie manier van fotograferen op de trouw wel echt bijgebracht. De dingen loslaten en het echte leven vastleggen. Zoals die plastic oorringen van Ava op de trouw. Ik wou eerst dat ze die uitdeed maar als ik die nu op foto zie dan ben ik zo blij dat ze die aangehouden heeft. Het geeft zo mooi weer hoe het leven met de kindjes is en hoe ze zo hun eigen manier hebben om de dag te vieren.”

Hartverwarmend dit! Hierdoor doen we onze job zo graag. Woorden van onschatbare waarde voor ons. Blij dat we zo’n dingen kunnen bijbrengen met ons werk.

Ik kijk al uit naar naar de lentefeestreportage van de acterende diva deze zaterdag!

 
 

© Ellen De Waele

 
Collection 44 E.jpg

© Evelien Van Den Bossche