Huwelijk in Merelbeke

 

Er was wind. Ooooh nee nee, dat is iets te hard onderschat… Er was VEEEEL wind! De hoop dat Jolien een sluier zou hebben was groot. Thomas en ik hadden het er uitvoerig over hoe tof het zou zijn om een vliegende sluier op foto te hebben toen we op weg waren naar hen. Ons fantasie sloeg op hol wat er allemaal met die sluier zou kunnen gebeuren…

Aangekomen bij Jolien thuis was de spanning te snijden voor ons. Zou ze eentje hebben? Ja hoor! :-) We sprongen bijna een gat in de winderige lucht. En dan maar hopen dat die sluier een beetje eigenwijs was, want niet elke sluier gaat zomaar vliegen. Hij deed het naar smaak. In de beelden hieronder kan je zien hoe hij het beste van zichzelf gaf.

Naast de eigenwijze sluier was ook de liefde tussen Jolien & Emmanuel echt overdonderd. Zo zalig om te zien hoe graag ze elkaar zien en hoe ze genoten van alle momenten. Energieke bruidskindjes, rondzwevende bloemblaadjes en bruidegom, synchroon kussende vrienden en nog zoveel andere dingen maakte hun huwelijk in Merelbeke echt uniek en geweldig geslaagd.

We zijn ervan overtuigd dat we het verhaal van de sluier kunnen brengen hebben, dankzij onze brainstorm die ochtend in de auto. Zo leuk om dit met ons twee te doen en allebei onze focus te leggen op wat we graag die dag zouden zien gebeuren. Een sterkte die je kan uitspelen als je met twee bent, want daarnaast valt er natuurlijk nog veel meer te beleven.

Geniet mee van de eigenwijze en fantastische sluier en andere vliegende objecten ;-)

Jurk met sluier: Las Posa
Locatie koppelshoot: Kasteel van Ooidonk

Graag meer info over een huwelijksreportage? Dit vind je hier.