We kijken eventjes achteruit!

 

Met enige fierheid kunnen we zeggen dat we vorig jaar elk koppel hun huwelijk op een unieke manier in beeld gebracht hebben. Onze missie om hen te laten nagenieten van hun onherhaalbare momenten op hun trouwdag is geslaagd. Het succes daarvan ligt in het feit dat we met deze koppels een echte klik hadden. Het gevoel dat we keihard wouden werken om hen de mooiste herinneringen te bezorgen.

Keer op keer kregen we een berichtje, mailtje, kaartje of cadeautje om te horen dat ze zo ontzettend gelukkig waren met het resultaat. Dit heeft ons ontzettend deugd gedaan en nog meer doen geloven dat wat we doen veel waarde heeft. We zijn zo blij om voor ieder van hen iets te kunnen betekenen.

Daarom willen we hen nu even in de kijker zetten! Want ook zij betekenen enorm veel voor ons!
GENIET MEE!

Huwelijk in 2019 of 2020? Check dan deze pagina.
Beschikbaar in Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten ;-)

 
 
huwelijk-oost-vlaanderen

creatief & ambiance

Ines & Stijn waren heer en meester in het origineel uit de hoek komen op hun huwelijk. De ringprovisatie, de tattoos voor alle gasten en de energieke openingsdans zorgden voor tonnen plezier. Een koppel dat volgens ons een ‘match made in heaven’ is!

jjjj-mm-dd_xx-2.jpg

tot in de puntjes

Hun voorbereidingen waren geweldig voor dé dag. Nathalie & Peter zorgden voor elk klein detail! Zelfs biologisch afbreekbare confetti. We konden alleen maar waarnemen dat ze dit schitterend gedaan hebben en dat ze er mega hard van genoten hebben.

2018-03-17_MelissaBjorn-5.jpg

INNig & OPRECHT

Melissa & Björn bezorgden ons een warm gevoel. Een rustig koppel met veel positieve vibes waarbij we ons echt thuis voelden. Mooie mensen die oprecht genoten van samenzijn. Een plaats dicht bij hen voelt aan als ‘thuis’.

2018-05-12_SaraYono-5.jpg

Energiek & vrolijk

Wat een geweldig koppel! Zo energiek, zo spontaan, zo zichzelf! Sara & Yono zijn echt vrolijke feestbeesten! We hebben ons geweldig geamuseerd met hen! Een feestje waar we zelf moeilijk naar huis geraakten. ;-)

2018-09-01_veromarc-11.jpg

VROLIJK & lief

Twee woorden die Veronique & Marc het best omschrijven. Een enorm lief koppel met allebei een permanente lach op hun dag. Wij deden spontaan mee! Ze toonden een aanstekelijk enthousiasme en oprechte emotie.

2018-04-28_LienYuri-12.jpg

100 kusjes

De liefde tussen Lien & Yuri kan je echt zien en voelen. Hun kusjes voor elkaar waren echt de rode draad op hun dag. Allebei een hart van goud en altijd klaar voor een stevig feestje. En we zijn er zeker van dat ze vandaag de dag elkaar nog steeds 100 kusjes geven.

Marian_Tom_part_of_the_vision_blog-19.jpg

SAMEN TROUWEN

Het ja-woord van de kinderen van Marian & Tom was echt één van de mooie momenten op hun huwelijk. Deze 3 kanjers werden door hun geweldige mama en papa enorm betrokken bij deze speciale dag. Het gaf ons een gelukzalig gevoel om zo’n sterk gezin samen te zien genieten!

Marieke_Ido_part_of_the_vision_blog-10.jpg

Intieme dag

Marieke & Ido kozen ervoor om in een intiem gezelschap te trouwen. Hun beste vrienden & familie konden met eigen ogen zien hoe gelukkig deze twee samen zijn. Mooi om naar te kijken!

huwelijk

Spontaniteit

Een mooie eigenschap van Lien & Frederic. Hun oprechtheid konden we enorm appreciëren. Heel spontaan deelden ze hun ervaringen tijdens de dag met ons. Super fijn koppel waar we echt veel plezier mee beleefd hebben.

huwelijk-oost-vlaanderen

Massa’s eigenheid

Nathalie & Piet hun eigenheid siert hen enorm. Ze kozen voor een huwelijk waar hun gevoel centraal stond. Geen klassieke dag, maar een dag zoals zij het wouden. Dit vinden wij echt fantastisch! Een koppel die het anders ziet en ook doet! Je zag ze gewoon genieten.

2018-08-11_ruthbenjamin-60.jpg

PLEZIER MET HOPEN

We vinden het heerlijk als een koppel nog speels is! Ruth & Benjamin zorgden de volledige dag voor magie. Een feest dat we zelf ook zouden organiseren. Veel ambiance, veel vrienden, toffe verrassingen, schoenen met lichtjes… Dit huwelijk zullen we niet snel vergeten. Zo zij! Maar ook zo wij!

2018-08-18_NatasjaKris-25.jpg

VERTEDEREND

Natasja & Kris hun persoonlijke ceremonie greep je soms naar de keel. Hele mooie herinneringen werden gedeeld met alle genodigden. Echt fijn om te horen hoe zij naar elkaar toe groeiden en die dag samen hun kasteelhuwelijk beleefden. Echt genoten van hun geknuffel tussendoor. Vertederend.

2018-08-25-femkebrecht-22.jpg

PASSIE & VUUR

De openingsdans van Femke en Brecht was één en al passie en vuur. Dit kon je echt voelen. Ondanks de nodige zenuwen, zetten ze een dans van formaat neer. Wij zaten echt te genieten achter onze camera!

erlinde+niels-2.jpg

schattig

Erlinde & Niels zijn echt schattig! Ze zijn zo dolgelukkig samen, dat kunnen ze echt niet verbergen. Dit maakte het voor ons zo tof om hen te fotograferen. Ze genieten duidelijk van elkaar en daar werden wij alleen maar blij van.

nina_koen-2.jpg

DOLverliefd

Toen we foto’s aan het maken waren van Nina & Koen kon je de verliefdheid tussen hen echt zien. Ze genoten echt van hun momentje tussen de drukte van de dag. Hiervan krijgen wij het altijd zo warm. :-)

Natalie_Frederik_part_of_the_vision_blog-17.jpg

zorgzaam

Natalie & Frederik zijn allebei enorm zorgzaam. Zorgen voor elkaar, zorgen dat Natalie’s jurk niet op de grond sleept, zorgen dat de kindjes alles naar hun zin hebben. Zelfs zorgen voor ons. Een echt warm en lief koppel dat veel plezier beleefde die dag.