Huwelijksfotograaf in Aalst

 

Tijdens onze eerste ontmoeting gaven Nathalie & Piet mee dat hun voorkeur uitging naar de niet klassieke beelden. “Liever iets gewaagd/anders en vooral foto’s die tonen wie we echt zijn”, dat waren de woorden die hun verwachtingen beschreven van de geschikte huwelijksfotograaf voor hun feest. Dit was voor ons direct een match! Meer hadden we niet nodig om er ten volle voor te gaan.

Op de heetste dag van het jaar was stad Aalst onze speeltuin voor de koppelfoto’s. Echt mega tof om hier te gaan werken met licht, schaduw en architectuur. De plaatselijke bevolking, die van de wekelijkse markt kwam, integreren in een foto stond op het verlanglijstje. Blij dat we met hen konden experimenteren en zorgen voor enkele gewaagde, toffe beelden.

Temperaturen ver boven de 30 graden zorgden voor warmte, soms teveel warmte! Maar met plezier werkten we hard om hen super mooie herinneringen te bezorgen. Piet & Nathalie zijn een geweldig koppel met een zalig energiek zoontje en een al even fantastische familie en vriendengroep.

Zo blij dat we jullie zo tevreden konden maken met deze foto’s.
Willen jullie ook net zo’n huwelijksfotograaf? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina.

Kostuum: Café Costume
Bruidsjurk: Rembo Styling
Restaurant: De Bakermat