Huwelijksfotograaf in Ninove

 

Bouwgrond wordt trouwgrond!

Op een schitterende zaterdag in augustus gaven Ruth & Benjamin hun welgemeende ja-woord. Wij mochten met veel plezier hun huwelijksfotograaf zijn. De first look vond plaats in de kerk van Ninove, dit liet bij vele genodigden de eerste tranen vloeien, een super mooi en intens moment. Hun kerkelijke viering zat bomvol oprechte woorden, emotionele momenten én heel wat muzikale intermezzo’s.

In de namiddag trokken Ruth & Benjamin naar hun trouwgrond waar de receptie met mega veel ambiance en entertainment plaatsvond. Er werd gedanst en gezongen op de muziek van Fifties Fever en ondertussen waren er volksspelen en een vuurspuwer. Het was een echte kermis! De receptie was heel los en zorgde voor tonnen plezier. Super fijne ervaring voor iedere huwelijksfotograaf. De spontane momenten worden je echt voorgeschoteld. Het vervolg werd een onvergetelijk feest dat in een grote tent losbarstte. De weddingplanning werd gedaan door Wonder Weddings, Joke en haar team leverden hier prachtig werk.

Ruth & Benjamin huurden onze photobooth zodat al hun gasten zich eens van hun zotste kant konden laten zien. Een echt succes met een leuke herinnering voor iedereen. Naast de afgedrukte fotostrip konden de foto’s de volgende dag al gedownload worden op onze website.

Dit was echt een feestje dat we niet snel zullen vergeten!
Echt mega blij dat wij jullie huwelijksfotograaf mochten zijn.

Kostuum: Café Costume
Trouwjurk: Le Chapeau - Rembo Styling
Mua: Liselot Coussement