Huwelijksfotograaf in Rooftop Gaston

 

Een dag waarop ‘De Dino’ voor vele avontuurtjes zorgde!

Lien & Frederic kozen ervoor om met de mooie blauwe oldtimer van Frederic zijn papa rond te rijden op hun dag. Zijn naam is ‘Dino’, een naam die hem niet beter kan omschrijven! Een heel oud beestje dat af en toe eens in gang geduwd moet worden. Een drietal keer slaagde hij erin om start te weigeren. Hij zorgde ten gepaste tijde dus voor spanning! Gelukkig wist Frederic zijn papa hoe hij hem weer wakker kon krijgen, zodat ze toch op tijd aankwamen in het gemeentehuis. Wij, als huwelijksfotograaf, vinden het altijd leuk als er zo’n onvoorspelbare dingen gebeuren op zo’n speciale dag. Dit zorgt voor extra spontane momenten. ‘s Middags werd Dino naar huis gebracht voor zijn middagdutje ;-).

Na de leuke maar soms ook stressvolle momenten met Dino volgden nog veel meer mooie dingen.
De oma van Lien roepen we graag uit tot winnaar van 2018 voor ‘dame met onvoorwaardelijke glimlach’! Geweldig om te zien hoe ze genoot van alles. Daarnaast zagen we ook oprecht fiere mama’s en papa’s. Lien & Frederic zijn echt zalig, een super spontaan koppel waar we ons hard mee geamuseerd hebben. Ze kozen de Bijlokesite in Gent als ‘speeltuin’ voor hun koppelfoto’s. Een plaatsje dat echt de moeite waard is.

‘s Avonds ging hun feest door in Rooftop Gaston. Een geweldige locatie met uitzicht over het mooie Gent. De eerste keer dat we hier als huwelijksfotograaf aanwezig waren. Hopelijk volgen er nog meer feestjes hier!

Bedankt dat we jullie geslaagde dag mochten fotograferen. Het was echt fijn om jullie te leren kennen. Geniet nog volop na van de mooie herinneringen.

Kostuum: Café Costume
Bruidsjurk: Pierre Yves
Feestzaal: Gaston
Florist: Delfleur