Opnieuw feest!

 

Vandaag is het opnieuw feest! Want mister-salonhond-Eos wordt 5 jaar! Echt waar! Al 5 jaar is dit kleine black-and-white-animal bij ons. De tijd gaat verdorie echt snel.

Elk jaar vieren we zijn verjaardag. Want verjaardagsfeestjes zijn leuk. En aangezien we geen kindjes hebben, graag cadeautjes geven en graag taart eten, organiseren we een hondenverjaardagsfeest. Zotjes!? Ja misschien. Maar we vieren graag en dus laten we dit niet onopgemerkt voorbij gaan.

Eos zijn zusje Trixi, de ‘teef’ van onze beste vriendjes :-), kwam dus zaterdag op bezoek met haar baasjes. Ze wordt wel eens de ‘teef’ genoemd omdat ze een hoog ‘bitchgehalte’ heeft ten op zichte van haar broer. Zij is de baas, overal. En Eos is echt het brave en zielige broertje dan als hij verstoten wordt van zijn kussen door zijn zus. 2 jarige honden onder 1 dak dus. Met cadeautjes, een lekker menu voor de baasjes en DE TAART!

Elk jaar is het uitkijken naar het moment van de taart. Want ‘t is altijd iets anders en ‘t wordt elk jaar beter en beter. :-) Deze keer had Bakkerij Verleysen de eer om de taart te maken. De chocoladetaart met passievruchten vulling en topping van marsepeinen witte hondjes viel echt in de smaak. De lat ligt hoog voor Steven & Kim om de taart van dit jaar te overtreffen.

Ja, ook wij nemen foto’s van deze belangrijke momenten in het hondenleven van onze baby’s ;-)

Binnenkort ook ergens een feestje dat je graag eens super op de foto zou hebben? Met hondjes, met kindjes, met taart, met vlaggetjes… Stuur me gerust een mailtje en ik geef je graag wat meer uitleg.