Ola pola! 't Is weer van dat!

 

Onze fles wijn is open! Want vandaag hebben we 2 gloednieuwe Fearless Awards gewonnen!
Woppa! Geeft toch nog altijd een fijn gevoel en dit vieren we ook graag. Want we hebben weer ELK eentje gewonnen. Straf team, ook al zeggen we het zelf. Uit de 10 000 beelden kreeg slechts 1,4 procent een award!!!

Blij met deze favorietjes van ons. Beelden waarin we geloofden en nog steeds geloven. Foto’s die iets betekenen voor ons en voor onze koppels. Daarnaast kregen we ook nog 2 Honorable Mentions, maar die houden we graag nog even geheim, tot ze een echte award worden. ;-)

 
© Thomas Verhoeven

© Thomas Verhoeven

Deze foto maakte Thomas op het huwelijk van Lien & Yuri. De vangst van het boeket ging naar het meisje met de langste benen en armen. Geweldig hoe iedereen zo betrokken was bij de vangst van de dag.

© Evelien Van Den Bossche

© Evelien Van Den Bossche

Deze kennen jullie ongetwijfeld al. Een foto die voor de tweede keer in de prijzen valt. Een beeld dat ik kon maken op een huwelijk waar ik als tweede fotograaf meeging. Mijn collega Sanne liet me een dag mijn zin doen en dat loonde. Geweldig om eens niets te MOETEN fotograferen op een huwelijk, maar gewoon fotograferen waar je zelf toe aangetrokken wordt. De max! Dit als resultaat!


Hieronder vind je de 2 beelden waarmee we een This is Reportage award wonnen!

© Evelien Van Den Bossche

© Evelien Van Den Bossche

© Thomas Verhoeven

© Thomas Verhoeven

De grootste dank u gaat naar onze koppels. Dankzij hun geloof en vertrouwen in ons kunnen wij dit bekomen. Een heel oprechte MERCI van ons!

Thomas & Evelien