We hangen de vlaggetjes op!

 

Het is feest in onzen bureau! :-) Jaja, met vlaggetjes en al!

Want vandaag werd opnieuw één van Thomas zijn beelden genomineerd door This is Reportage. Onderstaande prachtige, sprekende foto maakte hij op het huwelijk van Marijke & Niels.

Geweldig hoe Hermine dat tikkeltje extra wou bezorgen aan de dag van haar zoon en schoondochter. Gedurende 10 minuten konden de vlaggetjes gezien worden door de gasten in haar tuin. Maar dat weerhield haar niet om ze op te hangen. Gelijk had ze! Want een haag zonder vlaggetjes is als een feest zonder taart!

Super tof dat Thomas met deze foto nu al een award won. Marijke en Niels komen heel binnenkort bij ons langs om al hun foto’s te bekijken, maar ze kunnen nu al zeggen dat één van hun beelden een AWARD heeft! Super merci dat we jullie waanzinnig leuke dag mochten fotograferen. Dit hadden we voor geen geld van de wereld willen missen!

 
© Thomas Verhoeven

© Thomas Verhoeven

 

Ook de vorige ronden haalden we TWEE awards binnen. Deze keer eentje van een individuele foto van Thomas en dan ook een award voor een huwelijksverhaal van ons beide. Met een verhaal moet je heel sterk uit de hoek komen want slechts 6 procent van de verhalen wordt genomineerd. Team Evelien & Thomas deed het met onderstaand huwelijk.

Hieronder vind je het volledige verhaal van het geweldig toffe huwelijk van Ruth & Benjamin. Geniet keihard mee!

Wil je ook zo’n straf team op je huwelijk? Kom dan zeker eens kennis maken bij ons thuis. We ontvangen onze koppels met open armen!

 

Thomas & Evelien