Zwangerschapsreportage

 

Grote veranderingen op til!
In september 2018 zeiden ze JA! tegen elkaar. Maar nu zeggen ze WIJ! tegen elkaar. Want de beste combinatie van Lien & Frederic komt op de wereld. Een super speciaal moment. Ook voor ons. Want we hebben ondertussen echt een band met hen. Hun loveshoot, hun huwelijk en nu hun zwangerschap mochten we telkens fotograferen.

Een geweldig cadeau.
Voor Lien haar verjaardag deed Frederic een zwangerschapsreportage cadeau. Hij wist dat ze dit heel graag zou hebben, een aandenken aan die mooie dikke buik. Want zij had echt enkel een dikke buik gekregen. Geen sprake van een imiterende eend of ballon! :-) De mooiste versie van zwanger zijn als je’t mij vraagt.

Bobbie is de naam!
De kleine ‘Bobbie’ zoals Frederic hem/haar al lachend noemde tijdens de reportage, zat al perfect gedraaid. Hij vertelde ook dat hij het zich niet meer riskeerde om ver te reizen voor het werk want ‘stel dat het vroeger zou komen’.

18 juni teaserdag!
Met plezier bezorgde ik hen een weekje later een eerste beeld van hun reportage. Eentje waar ze enorm tevreden mee waren. Hun reactie was: “Wauw! We kunnen niet wachten op de rest! Heel knap!”.

zwangerschapsreportage

Ook Bobbie kon niet wachten!
Want de dag erna kreeg ik dit berichtje.

“De voorbije dagen is alles een beetje in stroomversnelling gekomen. Gelukkig hebben we onze shoot al gehad! Onze dochter Maxine is deze morgen geboren. Dochter en mama doen het super. Ze moet wel nog een tijdje aansterken in de couveuse.”

SMELT!!!!! 19 juni, kwam Bobbie dus op de wereld. Gelukkig kreeg ze toen wel een mooie naam. Een dikke maand te vroeg geboren, maar kerngezond. Dat van dat ‘niet kunnen wachten’ heeft ze duidelijk van geen vreemde ;-). Ze koos ervoor om ‘hallo’ te zeggen op de verjaardag van haar overgrootvader.

Deze eerste foto’s van veertje Maxine (2,5 kg) kregen we doorgestuurd van de papa!

Geniet mee van hun Maxine-in-de-buik-foto’s!

Graag meer info over een reportage? Ik bezorg je graag uitleg op aanvraag!

Evelien