Time for a PARTY!

Jullie zoon of dochter is waarschijnlijk gek op feestjes! Ze zien er graag mooi uit en vinden het fijn als iedereen hiervan kan meegenieten. Op hun communie of lentefeest zijn toffe en mooie foto's dan ook onmisbaar om te tonen aan klasgenoten en familie. De reportage laten we zo spontaan mogelijk verlopen, we springen, dansen, lopen en genieten van het moment. We leggen jullie kind vast op foto zoals ze écht zijn.

 
 

COMMUNIE- EN LENTEFEEST REPORTAGE

 

" Super bedankt voor de prachtige foto's van Clement voor zijn communie! Superservice, stipt en correct, creatief, ongedwongen, mensen naar mijn hart zo kan ik jullie omschrijven! Clement was net zoals wij heel enthousiast. Bedankt! "

Valerie & Tim - mei 2017

 
 

BESTELFORMULIER COMMUNIE- EN LENTEFEEST - Bestel voor 15 december en krijg een gratis fotoboek bij een van de bestelbare opties! (zie invulformulier)

Via onderstaand invulformulier besteld u ons basispakket voor €295:

  • 1u shoot door Evelien op een van de locaties en data die wij voorzien hebben (keuze kan gemaakt worden volgens first in first served principe)
  • 5 bewerkte foto's (onze topfavorieten)
  • Een onbewerkte preview van 15 extra foto's (Hiermee kan u achteraf beslissen of u extra bewerkte foto's wenst aan te kopen. Je kan ook onmiddellijk extra bewerkte foto's bijbestellen via dit bestelformulier)
  • 50 kaartjes om uit te delen aan klasgenootjes en familie (jullie favoriete foto op de voorzijde, de naam en de datum op de achterzijde)
  • Online gallery van de bewerkte foto's (1 jaar online)
  • Mobiele app met de bewerkte foto's in (kan op onbeperkt aantal apparaten geïnstalleerd worden)
Naam ouder(s) *
Naam ouder(s)
Naam zoon / dochter *
Naam zoon / dochter
Bestelbare opties bij het basispakket:
Betalingsplicht, algemene voorwaarden & privacy (link onderaan) *