Communie en lentefeest fotograaf

TIJD voor een feestje!

Communie of lentefeest in het vooruitzicht? Wil je graag een origineel en spontaan portret van jouw kind?
Met mijn bagage van leerkracht lager onderwijs speel ik het klaar om je kind spontaan op de foto te krijgen. We springen, dansen, lopen, doen gekke dingen en we genieten vooral samen van het maken van de foto’s. Dit is mijn eerste prioriteit, je kind op zijn gemak laten voelen en plezier laten beleven. Pas dan kan ik foto’s maken die echt tonen wie jullie kind is.


Bekijk het meest recente werk op onze instagram en blog pagina.
Meer vrijblijvende info over een fotoshoot voor communie of lentefeest in de regio Aalst, Dendermonde, Wetteren, Gent of Oost-Vlaanderen vind je door op onderstaande knop te klikken.

 
 
 
 

61 klanten geven ons een score van 5/5

" Super bedankt voor de prachtige foto's van Clement voor zijn communie! Superservice, stipt en correct, creatief, ongedwongen, mensen naar mijn hart zo kan ik jullie omschrijven! Clement was net zoals wij heel enthousiast. Bedankt! "

Valerie