Day in the life fotoreportage thuis

Ontsnap even van de drukte en geniet van het samen zijn!

We zijn altijd gefascineerd geweest door de echte helden van deze wereld. Ouders! Jullie hebben een geweldig zot en mega druk leven. De tijd vliegt voorbij, jullie genieten samen, maar hoe zullen jullie later ‘hoe vroeger was’ herinneren?

Eens een dagje vrijaf met z’n allen? Een fotoreportage thuis met het gezin is het ideale moment om mooie, spontane beelden te laten maken. Iedereen kan zichzelf zijn terwijl jullie samen eten, waterpret hebben in bad, knuffelen in de zetel, het tijd is voor een kussengevecht op het grote bed van mama en papa... kortom een day in the life.

Heb je interesse in een fotoreportage thuis?
Klik even door naar onze prijssetting van day in the life.

 

! Er is een hele mooie actie tijdens de paasvakantie !

 
 
 

61 klanten geven ons een score van 5/5

" Een paar weken geleden kwam Evelien een aantal uurtjes langs bij ons thuis op woensdagnamiddag.
Ze arriveerde net nadat ik de kinderen had afgehaald van school en bleef tot aan het avondeten. Intussen deden de kinderen en ik ons ding. We aten, de oudsten speelden buiten terwijl de jongsten een dutje deden. Er werd op het potje gegaan en ruzie gemaakt…
Tijdens het boeken van de sessie was ik een beetje terughoudend geweest, want je laat toch iemand binnen in je huis te midden van 1 van de drukste momenten in de week, maar alle twijfel verdween de moment dat Evelien bij ons binnenstapte. Bij het zien van de foto’s wist ik wel zeker dat deze shoot een top keuze was geweest. Alle kleine momenten die eigenlijk zo groot zijn, prachtig vastgelegd om voor altijd te koesteren.
Bedankt Evelien om ons zo puur vast te leggen.
"

Liesbeth

 
 

Verhalen van onze day in the life fotoreportages thuis op de blog