Day in the life fotoreportage

Take a BREAK from the hustle and bustle!

We zijn altijd gefascineerd geweest door de echte helden van deze wereld. Ouders! Jullie hebben een geweldig zot, mega druk leven en ondertussen speelt en groeit elk kind volop. Fantastisch om te zien! De tijd vliegt voorbij, jullie genieten maar hoe zullen jullie later ‘hoe vroeger was’ herinneren?

Qualitytime thuis met het gezin is het ideale moment om mooie, spontane beelden te laten maken. Na een 10-tal minuten heeft niemand meer door dat er foto’s worden genomen. Iedereen kan zichzelf zijn terwijl jullie samen eten, waterpret hebben in bad, knuffelen in de zetel, het tijd is voor een kussengevecht op het grote bed van mama en papa... kortom een day in the life. Deze foto’s zullen de verschillende karakters en relaties weergeven op een bepaald moment in jullie leven. Er kunnen zeker enkele geposeerde foto’s gemaakt worden zodat het hele gezin eens samen op de foto staat.

Heb je interesse om jullie momenten thuis in een journalistiek en origineel verhaal te laten vastleggen?
Klik even door naar onze prijssetting en reservatieformulier.

 
 
 

" Een paar weken geleden kwam Evelien een aantal uurtjes langs bij ons thuis op woensdagnamiddag.
Ze arriveerde net nadat ik de kinderen had afgehaald van school en bleef tot aan het avondeten. Intussen deden de kinderen en ik ons ding. We aten, de oudsten speelden buiten terwijl de jongsten een dutje deden. Er werd op het potje gegaan en ruzie gemaakt…
Tijdens het boeken van de sessie was ik een beetje terughoudend geweest, want je laat toch iemand binnen in je huis te midden van 1 van de drukste momenten in de week, maar alle twijfel verdween de moment dat Evelien bij ons binnenstapte. Bij het zien van de foto’s wist ik wel zeker dat deze shoot een top keuze was geweest. Alle kleine momenten die eigenlijk zo groot zijn, prachtig vastgelegd om voor altijd te koesteren.
Bedankt Evelien om ons zo puur vast te leggen.
"

Liesbeth

 
 

Explore