Take a BREAK from the hustle and bustle!

Zin om even te ontsnappen aan de alledaagse drukte? Quality time met jullie gezin is hét ideale moment om mooie, spontane beelden te maken. We leggen jullie moment thuis in een journalistiek en origineel verhaal vast! Geen geposeerde foto's maar foto's die het dagelijkse leven laten zien: samen eten, waterpret in bad, knuffelen in de zetel, kussengevecht op het grote bed van mama en papa... Kortom a day in a life.

 
 
 

" Een paar weken geleden kwam Evelien een aantal uurtjes langs bij ons thuis op woensdagnamiddag.
Ze arriveerde net nadat ik de kinderen had afgehaald van school en bleef tot aan het avondeten. Intussen deden de kinderen en ik ons ding. We aten, de oudsten speelden buiten terwijl de jongsten een dutje deden. Er werd op het potje gegaan en ruzie gemaakt…
Tijdens het boeken van de sessie was ik een beetje terughoudend geweest, want je laat toch iemand binnen in je huis te midden van 1 van de drukste momenten in de week, maar alle twijfel verdween de moment dat Evelien bij ons binnenstapte. Bij het zien van de foto’s wist ik wel zeker dat deze shoot een top keuze was geweest. Alle kleine momenten die eigenlijk zo groot zijn, prachtig vastgelegd om voor altijd te koesteren.
Bedankt Evelien om ons zo puur vast te leggen.
"

Liesbeth, mei 2017

 
 

Explore