MINISHOOT

Een minishoot is eenvoudig om te boeken, vraagt niet te veel tijd van jullie en heeft een supermooi eindresultaat. We organiseren enkele keren per jaar een dag waarop u voordelig foto’s kan laten maken bij ons. De sessies zijn kort maar er is voldoende tijd om naast enkele geposeerde foto’s ook spontane én leuke foto’s te maken. Een unieke gelegenheid dus om kleine momenten in het leven te bevriezen, we creëren herinneringen die later een grote waarde zullen hebben!

Winter-Kerst shoot: De laatste maanden van het jaar zijn super gezellig en hebben iets magisch. Laten we naar buiten gaan! We hebben een locatie gevonden in de mooie omgeving van Wichelen waar we enkele afwisselende foto’s kunnen maken. Breng sjaals en mutsen mee want er staan ook dennenbomen die enkele foto’s in een kerstsfeer zullen dompelen. Ideaal om te gebruiken tijdens de eindejaarsperiode! Reserveer snel een plaatsje zodat jullie samen met het gezin nog eens mooi op de foto kunnen.

 • Cadeautje! Enkele weken na de shoot bezorgen we jullie 5 wenskaarten van 15 x 10 cm met onze favoriete foto op. De kaartjes zijn heel stevig, de achterkant is beschrijfbaar en ze zitten in een witte envelop (u kan naar behoefte extra kaartjes met een foto naar keuze bijbestellen.

Valentijn shoot: Jullie zijn verliefd, verloofd of al ontelbaar vele jaren onafscheidelijk! Valentijn is zo cliché maar het is een periode waar iedereen wel eens een extra “ik zie je graag” fluistert, een bloemetje koopt… We vinden het echter jammer dat veel koppels weinig of geen foto’s hebben waar ze samen mooi op staan. Met deze mini shoot kan je daar snel verandering in brengen. Februari is koud en nat en dus eigenlijk geen ideale moment om de liefde vast te leggen, tenzij we lekker warm binnen zitten tussen tropische planten, bloemen en bomen…

 • Cadeautje! Enkele weken na de shoot bezorgen we jullie een fotovergroting van 20 x 30 cm met onze favoriete foto op.

Moederdag shoot: De eerste zonnestralen toveren bij iedereen een brede glimlach op het gelaat. Daar profiteren we graag van! Deze shoot is speciaal voor de mama’s, ze worden immers binnenkort in de bloemetjes gezet. Het is dan ook de ideale moment om ook enkele mooie en kwalitatieve foto’s te laten maken van jullie gezin.

 • Cadeautje! Enkele weken na de shoot bezorgen we jullie een fotovergroting van 20 x 30 cm met onze favoriete foto op.

Ik en mijn huisdier shoot: Info volgt binnenkort.

 • Cadeautje! Enkele weken na de shoot bezorgen we jullie een fotovergroting van 20 x 30 cm met onze favoriete foto op.

Inbegrepen in alle pakketten:

 • Onze verplaatsingskosten en alle voorbereidingen

 • De shoot gaat door op een geheime locatie (enige tijd na jullie reservatie sturen we een e-mailtje met de exacte locatie en alle praktische info)

 • Zorg voor aangepaste kledij want de shoots gaan altijd door, ook al regent het (Valentijn shoots gaan binnen door)

 • De 45 minuten durende spontane én leuke fotoshoot wordt gefotografeerd door Evelien. Aangezien er verschillende sessies op 1 dag gepland worden kunnen deze niet later beginnen of langer duren, u dient dus stipt op tijd aanwezig te zijn.

 • Wij kiezen de 10 mooiste foto's uit en finetunen deze op kleur en contrast (indien er meer foto’s zijn kan u deze achteraf bijkopen)

 • De afgewerkte beelden kan je bekijken en downloaden in hoge resolutie in een online gallery (beveiligd met een paswoord en 1 jaar online)

 • We maken voor u een mobiele applicatie met de foto's in (de app kan op onbeperkt aantal apparaten geïnstalleerd worden)

 • Alle foto’s komen in een prachtig fotoboekje van 20 x 15 cm met 12 pagina’s en het heeft een gekleurde stoffen kaft naar keuze

 • Na de shoot bezorgen we jullie vrijblijvend een bestelformulier om fotovergrotingen op stevig zwart papier (€9 of €12/stuk) en/of kwalitatieve fotovergrotingen op Dibond (vanaf €146/stuk) te bestellen

Via onderstaand invulformulier bestelt u dit complete pakket voor €275:

Naam ouder(s) / contactperso(o)n(en) *
Naam ouder(s) / contactperso(o)n(en)
Bestel voordelig een extra reportage mee:
Betalingsplicht, algemene voorwaarden & privacy (link onderaan) *