Fotoshoot met HET gezin, familie OF vrienden

Time TOGETHER!

We spenderen allemaal een groot deel van ons leven samen met onze familie en vrienden. Plannen jullie een gezellig moment onder elkaar, dan kunnen wij dit vereeuwigen. Terwijl jullie een wandeling maken, een feestje hebben, spelletjes spelen tijdens jullie jaarlijkse barbecue... worden er foto’s gemaakt. Deze bezorgen jullie dan een herinnering die voor altijd zal blijven!

Momenten en spontaniteit zijn de essentiële factoren die een belangrijke rol spelen in onze foto's. Tijdens de reportages bekommeren wij ons over het licht, de compositie, het moment... ondertussen genieten jullie. Terwijl jullie verhaal zich afspeelt wordt alles op een journalistieke manier verbeeld. Jullie foto's zullen de essentie weergeven van wie jullie zijn.

 
 
 

" Altijd op maat... van familiereportage tot communieshoot... Zonder veel woorden, begrepen jullie steeds weer opnieuw wat we zochten, met top "plaatjes" als resultaat... !!
Puurheid, creativiteit, originaliteit, tot in de puntjes afgewerkt en steeds met typische Evelien & Thomas finishing touch... !!
"

Katrien