Mini fotoshoot in een leuk thema

Een minishoot is eenvoudig om te boeken, vraagt niet te veel tijd van jullie en heeft een supermooi eindresultaat. We organiseren enkele keren per jaar een dag waarop u voordelig foto’s kan laten maken bij ons. De sessies zijn kort maar er is voldoende tijd om naast enkele geposeerde foto’s ook spontane én leuke foto’s te maken. Een unieke gelegenheid dus om kleine momenten in het leven te bevriezen, we creëren herinneringen die later een grote waarde zullen hebben!

Deze shoot is reserveerbaar voor 1 gezin, kinderen uit 1 gezin of maximum 4 grootouders met de kinderen uit 1 gezin. Indien je met meer familieleden op de foto wenst te gaan kan je een gezinsreportage of familiereportage reserveren.

 

sneeuw MINIshoot:
(concrete info onderaan deze pagina)

Wij vinden het ontzettend leuk als er een laagje sneeuw is gevallen, alles is dan zalig stil en rustig. Maar hey, wat dacht je ervan om met het gezin een sneeuwman te gaan maken of sneeuwballen te gooien naar elkaar? Wanneer er voldoende sneeuw ligt organiseren we deze shoot. Hiervoor hou je best onze Facebookpagina in de gaten tijdens de wintermaanden. Wij zorgen dan voor unieke foto’s die jullie nog lang zullen koesteren!

Voor wie? Ouders en hun kinderen OF kinderen uit 1 gezin OF grootouders met hun kleinkinderen uit 1 gezin.

 • Cadeautje! Enkele weken na de shoot bezorgen we jullie 2 fotoprints van 15 x 10 cm en 1 fotoprint van 20 x 30 cm met onze favoriete foto’s op. De foto’s zijn stevig en de achterkant is mooi afgewerkt met zwart papier. Dit kan het begin zijn voor een leuke fotomuur.

 

Moederdag MINIshoot:
(concrete info onderaan deze pagina)

De eerste zonnestralen toveren bij iedereen een brede glimlach op het gelaat. Daar profiteren we graag van! Deze shoot is speciaal voor de mama’s, ze worden immers binnenkort in de bloemetjes gezet. Het is dan ook de ideale moment om ook enkele mooie en kwalitatieve foto’s te laten maken van jullie gezin.

Voor wie? Ouders en hun kinderen OF kinderen uit 1 gezin OF grootouders met hun kleinkinderen uit 1 gezin.

 • Cadeautje! Enkele dagen na de shoot bezorgen we jullie een leuke digitale foto met onze favoriete foto op om te delen tijdens Moederdag en enkele weken na de shoot krijgen jullie 1 fotoprint van 20 x 30 cm met onze favoriete foto op. De foto is vrij stevig en de achterkant is mooi afgewerkt met zwart papier.

 

Grootouder MINIshoot:
(concrete info onderaan deze pagina)

Info volgt binnenkort.

Voor wie? Grootouders met hun kleinkinderen uit 1 gezin.

 • Cadeautje! Enkele weken na de shoot krijgen jullie 2 fotoprints van 15 x 10 cm en 1 fotoprint van 20 x 30 cm met onze favoriete foto’s op. De foto’s zijn stevig en de achterkant is mooi afgewerkt met zwart papier. Dit kan het begin zijn voor een leuke fotomuur.

 

Ik en mijn huisdier MINIshoot:
(concrete info onderaan deze pagina)

Info volgt binnenkort.

Voor wie? Ouders, hun kinderen en max. 2 huisdieren OF kinderen uit 1 gezin en max. 2 huisdieren.

 

Herfst-Kerst MINIshoot:

De laatste maanden van het jaar zijn super gezellig en hebben iets magisch. Laten we naar buiten gaan! We hebben een locatie gevonden in de mooie omgeving van Wichelen waar we enkele afwisselende foto’s kunnen maken. Breng sjaals en mutsen mee want er staan ook dennenbomen die enkele foto’s in een kerstsfeer zullen dompelen. Ideaal om te gebruiken tijdens de eindejaarsperiode! Reserveer snel een plaatsje zodat jullie samen met het gezin nog eens mooi op de foto kunnen.

Voor wie? Ouders en hun kinderen OF kinderen uit 1 gezin OF grootouders met hun kleinkinderen uit 1 gezin.

 • Cadeautje! Enkele weken na de shoot krijgen jullie 5 wenskaarten van 15 x 10 cm met onze favoriete foto op. De kaartjes zijn heel stevig, de achterkant is beschrijfbaar en ze zitten in een witte envelop (u kan naar behoefte extra kaartjes met een foto naar keuze bijbestellen)

 • Cadeautje! Enkele dagen na de shoot bezorgen we jullie een leuke digitale foto met onze favoriete foto op om te delen tijdens Werelddierendag op 4 oktober en enkele weken na de shoot krijgen jullie 1 fotoprint van 20 x 30 cm met onze favoriete foto op. De foto is vrij stevig en de achterkant is mooi afgewerkt met zwart papier.

 

Inbegrepen in alle pakketten:

 • Onze verplaatsingskosten en alle voorbereidingen

 • De shoot gaat door op een geheime locatie (enige tijd na jullie reservatie sturen we een e-mailtje met de exacte locatie en alle praktische info)

 • Zorg voor aangepaste kledij want de shoot gaat altijd door, ook al regent het

 • De 45 minuten durende spontane én leuke fotoshoot wordt gefotografeerd door Evelien (aangezien er verschillende sessies op 1 dag gepland worden kunnen deze niet later beginnen of langer duren, u dient dus stipt op tijd aanwezig te zijn)

 • Wij kiezen de 10 mooiste foto's uit en finetunen deze op kleur en contrast (indien er meer foto’s zijn kan u deze achteraf bijkopen)

 • De afgewerkte beelden kan je bekijken en downloaden in hoge resolutie in een online gallery (beveiligd met een paswoord en 1 jaar online)

 • We maken voor u een mobiele applicatie met de foto's in (de app kan op onbeperkt aantal apparaten geïnstalleerd worden)

 • Alle 10 foto’s + eventueel extra gekochte foto’s komen in een prachtig fotoboekje van 20 x 15 cm met 12 pagina’s en het heeft een gekleurde stoffen kaft naar keuze

 • Na de shoot bezorgen we jullie vrijblijvend een bestelformulier om fotoprints op stevig zwart papier (€9 of €12/stuk) en/of kwalitatieve fotovergrotingen op Dibond (vanaf €146/stuk) te bestellen

COMPLETE PAKKET = €275

Bestel voordelig een extra reportage mee:
Betalingsplicht, algemene voorwaarden & privacy (link onderaan) *