Mini fotoshoot in een leuk thema

Een minishoot is eenvoudig om te boeken, vraagt niet te veel tijd van jullie en heeft een supermooi eindresultaat. We organiseren enkele keren per jaar een dag waarop u voordelig foto’s kan laten maken door ons. Je kan het een beetje zien als een groepsaankoop, je voordeel bedraagt minstens €60 tegenover onze standaard fotoshoots.

Deze sessies zijn kort maar er is voldoende tijd om spontane en geposeerde foto’s te maken. Het is een unieke gelegenheid om de kleine momenten in het leven te bevriezen, we creëren steeds herinneringen die later een grote waarde zullen hebben.

Moederdag MINIshoot - PINKSTERMAANDAG 10 JUNI 2019

Op woensdag 1 mei wil ik graag alle mama’s eens in de kijker zetten. Ze zorgen dagdagelijks en zijn altijd paraat. Nu is het moment om hen plezier te doen met een leuke korte fotoreportage voor hun moederdag. Een origineel en blijvend cadeau waar zowel jijzelf als je mama plezier zal van hebben. Een spontane fotoshoot met enkele leuke momenten tussen jullie en ook een paar toffe portretfoto’s.

Voor wie?
Ouders en hun kinderen OF kinderen uit 1 gezin OF grootouders met hun kleinkinderen uit 1 gezin.

Waar?
Wetteren (Zandbergen/Villa Wetthra) bij goed weer. Bij slecht weer trekken we naar de Plantentuin te Meise.

Cadeautje!
Enkele dagen na de shoot bezorgen we jullie een onze favoriete digitale foto.
Enkele weken na de shoot krijgen jullie 1 fotoprint van 20 x 30 cm met onze favoriete foto op. De foto is stevig en de achterkant is mooi afgewerkt met wit papier.

Wat kan ik verwachten?

€195

 • Spontane én leuke fotoshoot van 45 min, gefotografeerd door Evelien.

 • Aangezien er verschillende shoots op 1 dag gepland worden kan een sessie niet later beginnen of uitlopen. Gelieve dus stipt op tijd aanwezig te zijn.

 • De locatie is bij elk thema anders.

 • Wij selecteren ongeveer 30 mooie foto’s om te finetunen en af te werken.

 • Je kan deze selectie in lage resolutie met watermerk bekijken in onze webshop.

 • Jullie krijgen alvast 4 afgewerkte foto’s in hoge resolutie zonder watermerk (onze favorieten).

 • Je beslist zelf welke extra foto’s je nog wenst bij te kopen. Een individuele foto kost €20 per stuk.

 • Voor slechts €150 ontvang je alle extra foto’s afgewerkt in hoge resolutie zonder watermerk.

 • De gebruiksvriendelijke online gallery kan je delen met familie en/of vrienden, is beveiligd met een paswoord en blijft 1 jaar online staan.

 • Je krijgt je eigen mobiele applicatie zodat je deze foto’s altijd bij je hebt (te installeren op onbeperkt aantal smartphones en tablets).

 • We maken voor jullie een fotoboek in een linnen kleur naar keuze van 20 x 15 cm groot en 4 pagina’s.

 • De verplaatsingskosten zijn inbegrepen in de prijs tenzij anders vermeld bij het thema.

Opties:

 • Het bijgeleverde fotoboek kan je naar eigen smaak personaliseren en upgraden.

 • In de webshop kan je eenvoudig extra fotoboeken, fotoprints, fotokaders en fotovergrotingen bestellen.

Deze shoot is reserveerbaar voor 1 gezin, kinderen uit 1 gezin of maximum 4 grootouders met de kinderen uit 1 gezin. Indien je met meer familieleden op de foto wenst te gaan kan je een gezinsreportage of familiereportage reserveren.


Reservatieformulier:

Betalingsplicht, algemene voorwaarden & privacy (link onderaan) *
 

Volgende themashoots:


Grootouder MINIshoot - zomervakantie 2019

Info volgt binnenkort.

Voor wie? Grootouders met hun kleinkinderen uit 1 gezin.

 • Cadeautje! Enkele weken na de shoot krijgen jullie 2 fotoprints van 15 x 10 cm en 1 fotoprint van 20 x 30 cm met onze favoriete foto’s op. De foto’s zijn stevig en de achterkant is mooi afgewerkt met wit papier. Dit kan het begin zijn voor een leuke fotomuur.


Ik en mijn huisdier MINIshoot - september 2019

Info volgt binnenkort.

Voor wie? Ouders, hun kinderen en max. 2 huisdieren OF kinderen uit 1 gezin en max. 2 huisdieren.

 • Cadeautje! Enkele dagen na de shoot bezorgen we jullie een leuke digitale foto met onze favoriete foto op om te delen tijdens Werelddierendag op 4 oktober en enkele weken na de shoot krijgen jullie 1 fotoprint van 20 x 30 cm met onze favoriete foto op. De foto is stevig en de achterkant is mooi afgewerkt met wit papier.


Dit is mijn kamer MINIshoot - Schoolvakanties

Een heel unieke en niet te missen fotoreportage! Evelien komt bij jullie thuis en zal enkele portretten nemen van elk kind in zijn/haar eigen kamer. De kinderen mogen doen wat ze willen, op het bed zitten, iets tekenen, acrobatische toeren uithalen… het maakt niet uit wat zolang ze zichzelf maar zijn. De 45 minuten worden netjes verdeeld over het aantal kinderen van jullie gezin. De verplaatsingen zijn bij deze shoot beperkt inbegrepen tot 10 km vanaf Wichelen (extra km aan €0,8/km)

Voor wie? Kinderen uit 1 gezin (max 2 kinderen).

 • Cadeautje! Enkele weken na de shoot krijgt elk kind 1 fotoprint van 20 x 30 cm met onze favoriete foto op én de naam van het kind. De foto is stevig en de achterkant is mooi afgewerkt met wit papier. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om op de deur van de kamer van je kind te hangen.


Herfst-Kerst MINIshoot - najaar 2019

De laatste maanden van het jaar zijn super gezellig en hebben iets magisch. Laten we naar buiten gaan! We hebben een locatie gevonden in de mooie omgeving van Wichelen waar we enkele afwisselende foto’s kunnen maken. Breng sjaals en mutsen mee want er staan ook dennenbomen die enkele foto’s in een kerstsfeer zullen dompelen. Ideaal om te gebruiken tijdens de eindejaarsperiode!

Voor wie? Ouders en hun kinderen OF kinderen uit 1 gezin OF grootouders met hun kleinkinderen uit 1 gezin.

 • Cadeautje! Enkele weken na de shoot krijgen jullie 5 wenskaarten van 15 x 10 cm met onze favoriete foto op. De kaartjes zijn heel stevig, de achterkant is beschrijfbaar en ze zitten in een witte envelop (u kan naar behoefte extra kaartjes met een foto naar keuze bijbestellen)

 

sneeuw MINIshoot - winterperiode

Wij vinden het ontzettend leuk als er een laagje sneeuw is gevallen, alles is dan zalig stil en rustig. Maar hey, wat dacht je ervan om met het gezin een sneeuwman te gaan maken of sneeuwballen te gooien naar elkaar? Wanneer er voldoende sneeuw ligt organiseren we deze shoot. Hiervoor hou je best onze Facebookpagina in de gaten tijdens de wintermaanden. Wij zorgen dan voor unieke foto’s die jullie nog lang zullen koesteren!

Voor wie? Ouders en hun kinderen OF kinderen uit 1 gezin OF grootouders met hun kleinkinderen uit 1 gezin.

 • Cadeautje! Enkele weken na de shoot bezorgen we jullie 2 fotoprints van 15 x 10 cm en 1 fotoprint van 20 x 30 cm met onze favoriete foto’s op. De foto’s zijn stevig en de achterkant is mooi afgewerkt met wit papier. Dit kan het begin zijn voor een leuke fotomuur.