Fall in love with your own STORY

Koppels die elkaar graag zien, daar houden wij van! Een blik, een gebaar, een klein fluisterwoord laat merken hoe verzot jullie zijn op elkaar. Deze spontane, gevoelige momenten brengen wij voor jullie met enorm veel enthousiasme in beeld. Onze foto's kunnen we omschrijven als spontaan, niet geregisseerd en documentair.

Wij zorgen voor onmisbare herinneringen van echte momenten die jaar na jaar waardevoller zullen worden.

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf?
Aarzel niet en vraag via onderstaande link meer info op van onze prijzen en werkwijze.

 
 
 

" Woorden schieten tekort voor deze toppers. Van bij het eerste gesprek voelden we ons onmiddellijk op ons gemak. De vlotte babbel van Evelien, de rust die Thomas uitstraalt... ze vullen elkaar perfect aan.
Allebei zijn we geen fan van poseren voor een camera maar het onwennige gevoel bij de start verdween al snel dankzij de manier waarop Thomas en Evelien te werk gaan. We hebben drie energieke kinderen (en dat is nog zacht uitgedrukt), maar dat bleek tijdens de fotoshoot geen enkel probleem. Zalige foto's als resultaat waaruit elk van hun karakter spreekt. Zowel wij als onze kinderen zijn vastgelegd zoals we zijn, hoe zalig is dat!
Onlangs mochten we ons album in ontvangst nemen; happy tears all over again...
Deze twee kanjers hebben voor altijd een plaatsje in ons hart. Ze bezorgden ons ongelooflijk mooie herinneringen aan een dag die voor ons af was.
Nog eens een dikke merci, Ellen en Steven xxx "

Ellen & Steven, oktober 2017

 
 

Explore