Huwelijksfotograaf

Word verliefd op jullie eigen unieke verhaal

Zijn jullie op zoek naar een huwelijksfotograaf die spontane en unieke foto’s maakt?
Vinden jullie het enorm belangrijk om je op je gemak te voelen bij je fotograaf?
Zouden jullie je dag graag sprekend kunnen herinneren?
Dan willen we jullie heel graag leren kennen!


Wij willen echt een klik hebben met onze koppels zodat we het meest authentieke verhaal kunnen vastleggen. Met veel enthousiasme en overgave zorgen wij voor super tastbare herinneringen van échte momenten. Het liefst zijn we een volledige dag in jullie gezelschap om alles mooi in beeld te brengen. We hechten veel waarde aan emoties, humor, amusement en de sfeer van jullie dag.
Daarbij staat de connectie tussen jullie en de familie en vrienden centraal.

Wij zijn Evelien & Thomas, 2 creatieve documentaire huwelijksfotografen, wonend in Oost-Vlaanderen en we verplaatsen ons met veel plezier ver daarbuiten om jullie dag vast te leggen. Een hecht en complementair team. Onze sterkte is dat we nog meer spontane momenten kunnen vastleggen. Want wanneer de ene de focus legt op het koppel, kan de andere kijken naar wat er precies rond het koppel gebeurt. En net deze momenten wil je achteraf te zien krijgen, zodat je perfect weet hoe de beleving was bij jullie gasten.


Ons meest recente werk vind je eveneens op onze instagram en blog pagina.
Vrijblijvende info ivm prijzen vind je op onderstaande link.

 
 
 
 

61 klanten geven ons een score van 5/5

" Woorden schieten tekort voor deze toppers. Van bij het eerste gesprek voelden we ons onmiddellijk op ons gemak. De vlotte babbel van Evelien, de rust die Thomas uitstraalt... ze vullen elkaar perfect aan.
Allebei zijn we geen fan van poseren voor een camera maar het onwennige gevoel bij de start verdween al snel dankzij de manier waarop Thomas en Evelien te werk gaan. We hebben drie energieke kinderen, maar dat bleek tijdens de fotoshoot geen enkel probleem. Zalige foto's als resultaat waaruit elk van hun karakter spreekt. Zowel wij als onze kinderen zijn vastgelegd zoals we zijn, hoe zalig is dat!
Nog eens een dikke merci, Ellen en Steven xxx "

 
 

Verhalen van onze huwelijksfotografie op de blog