Huwelijksfotograaf

Word verliefd op jullie eigen unieke verhaal

Zijn jullie op zoek naar een huwelijksfotograaf die belang hecht aan spontane en unieke foto’s? Ja?
Leuk! Onze passie bestaat eruit om met jullie een klik te hebben zodat we op jullie dag het meest authentieke en artistieke verhaal kunnen vastleggen. Wij zorgen met veel enthousiasme voor super belangrijke herinneringen van échte momenten. Deze zullen jaar na jaar waardevoller worden. Wij, 2 creatieve documentaire huwelijksfotografen, wonen in Oost-Vlaanderen en verplaatsen ons met veel plezier ver daarbuiten.


Vrijblijvende info ivm prijzen vind je op onderstaande link.

 
 
 
 

61 klanten geven ons een score van 5/5

" Woorden schieten tekort voor deze toppers. Van bij het eerste gesprek voelden we ons onmiddellijk op ons gemak. De vlotte babbel van Evelien, de rust die Thomas uitstraalt... ze vullen elkaar perfect aan.
Allebei zijn we geen fan van poseren voor een camera maar het onwennige gevoel bij de start verdween al snel dankzij de manier waarop Thomas en Evelien te werk gaan. We hebben drie energieke kinderen, maar dat bleek tijdens de fotoshoot geen enkel probleem. Zalige foto's als resultaat waaruit elk van hun karakter spreekt. Zowel wij als onze kinderen zijn vastgelegd zoals we zijn, hoe zalig is dat!
Nog eens een dikke merci, Ellen en Steven xxx "

 
 

Verhalen van onze huwelijksfotografie op de blog