We're gonna have some FUN tonight!

Wil je sneller amusement en meer plezier op je huwelijk, bedrijfsevent, familiefeest... Onze photobooth is een onbemande fotostudio waar jullie gasten via het aanraakscherm professionele foto’s kunnen nemen van zichzelf. Net zoals bij een selfie zien ze zichzelf op het scherm terwijl de foto wordt genomen. The game is meteen ON voor wie de meest enthousiaste, vreemdste of uitbundigste foto kan maken. Alle foto’s worden meteen geprint en zijn de volgende dag ook digitaal beschikbaar voor iedereen.

 
 

HUUR PHOTOBOOTH

 

" Aan de photobooth was het een hele avond een komen en gaan van familie en vrienden die hun aanwezigheid op ons feest wilden vastleggen op foto. Het super gebruiksvriendelijke en mooi concept droegen daar zeker bij toe! Het was heel aangenaam om de dag na het feest al alle foto’s te kunnen bewonderen via de website. De attributen zorgden voor heel wat kleurrijke accenten! Zeker een aanrader om op een originele wijze een leuk aandenken te hebben en direct mee te kunnen geven aan onze gasten! "

Lies & Björn, oktober 2017

 
 
 

AANVRAAGFORMULIER INFO PHOTOBOOTH

Via onderstaand invulformulier vraag je naar de beschikbaarheid van onze booth. Je ontvangt vrijblijvend meer info over de huur die start vanaf €450.

Naam *
Naam
Onze photobooth moet ergens binnen kunnen opgesteld worden