Photobooth huren voor uw feest

Plezier gegarandeerd!

Wil je nog meer plezier op je feest? Dan is onze photobooth een ideaal extraatje! In deze onbemande fotostudio kunnen jullie gasten onbeperkt kwalitatieve foto’s nemen van zichzelf. Net zoals bij een selfie zien ze zichzelf op het aanraakscherm terwijl de foto wordt genomen. 'The game is on' voor wie de meest enthousiaste, vreemdste of uitbundigste foto's kan maken. Alle foto’s worden meteen geprint op een gepersonaliseerd kwalitatief fotostrookje. De volgende dag zijn alle foto's digitaal en in hoge resolutie beschikbaar voor jullie gasten via de klantenzone op deze website.

Je kan onze photobooth voor een speciale prijs van €450 huren wanneer we jullie huwelijksfotograaf zijn voor de volledige trouwdag (14 à 16 uur fotografie). Beschikbaar in Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten.

Je kan onze kwalitatieve photobooth ook huren en combineren met een prachtige fotoreportage van je feest!

 
 
 
 

61 klanten geven ons een score van 5/5

" Aan de photobooth was het een hele avond een komen en gaan van familie en vrienden die hun aanwezigheid op ons feest wilden vastleggen op foto. Het super gebruiksvriendelijke en mooi concept droegen daar zeker bij toe! Het was heel aangenaam om de dag na het feest al alle foto’s te kunnen bewonderen via de website. De attributen zorgden voor heel wat kleurrijke accenten! Zeker een aanrader om op een originele wijze een leuk aandenken te hebben en direct mee te kunnen geven aan onze gasten! "

Lies & Björn