PARTYFOTOGRAFIE INCLUSIEF HUUR PHOTOBOOTH

Blijft de fotograaf die jullie geboekt hebben niet tot ‘s avonds laat?
Heb je nog geen fotograaf voorzien maar wil je toch leuke partyfotografie?
Hiervoor hebben we een unieke formule samengesteld.

Tijdens het avondfeest brengt één van ons beide de leukste momenten op een spontane manier in beeld. Daarbovenop bieden we jullie een kwalitatieve photobooth aan waar jullie gasten onbeperkt foto’s van zichzelf kunnen nemen!

Een goede fotograaf is een van de belangrijkste investeringen van jullie feest, de foto’s zullen immers zorgen voor de meest waardevolle herinneringen.

 

Inbegrepen in dit pakket:

 • Per feest maken we het fotostrookje van de photobooth gepersonaliseerd (bezorg ons zeker jullie uitnodiging en/of logo).

 • De plaatsing en afbraak van de photobooth. Alles wordt goed afgesteld voor een perfect resultaat.

 • De photobooth is 5 uur operationeel en dit van 20u ‘s avonds tot 1u ‘s nachts (er worden zo’n 300 à 600 foto’s genomen naargelang het enthousiasme van de genodigden).

 • De geprinte fotostrookjes zijn 5 x 15 cm groot, er staan telkens 3 foto’s op en komen in tweevoud uit de fotoprinter.

 • Er zijn enkele zwart/gouden stijlvolle attributen zoals hoeden, brillen en maskers beschikbaar. Je kan er ook zelf voorzien in jullie eigen stijl of thema of je kan er ook voor kiezen om helemaal geen attributen te gebruiken.

 • Elke gast krijgt een kaartje met een paswoord mee naar huis, want alle foto’s die genomen worden met de photobooth kunnen de dag nadien al gedownload worden vanuit de klantenzone op deze website (de foto’s zijn héél goed van kwaliteit en geschikt voor fotovergrotingen).

 • De fotograaf blijft gedurende de reservatie aanspreekbaar. Wanneer iemand een vraag heeft of er is bijvoorbeeld een stroompanne in de zaal dan kan dit probleem onmiddellijk verholpen worden.

 • Vanaf het moment dat de eerste gasten aan de photobooth staan worden er ook spontane momenten gefotografeerd. Zo worden er bijvoorbeeld foto’s genomen van leuke momenten aan tafel, het aansnijden van de taart, een sketch, de openingsdans en natuurlijk een stukje van het dansfeest.

 • Na het feest worden minstens 100 foto’s van het feest geselecteerd en op punt gezet qua kleur en contrast.

 • Een ruime selectie van de foto’s komt in een mooi fotoboekje van 15 x 20 cm met 30 pagina’s in.

 • We bezorgen ook een slideshow op muziek.

 • De foto’s komen in hoge resolutie in een gebruiksvriendelijke online gallery om te bekijken, te downloaden en te delen met familie en vrienden.

 • Je krijgt een installatie link van jullie eigen mobiele applicatie zodat je de foto’s altijd bij je hebt (te installeren op onbeperkt aantal smartphones en tablets).

 • Alle foto’s van de photobooth + de foto’s van het feest en de slideshow worden ook nog eens op een USB-stick bewaard die jullie kunnen ophalen samen met het fotoboekje.

COMPLETE PAKKET = €1495
Reserveerbaar vanaf 3 maanden voor het feest (vroeger kunnen we geen reservaties aannemen).
De verplaatsingskosten (€0,8/km vanaf de gemeente Wichelen) zijn niet inbegrepen en worden aan de pakketprijs toegevoegd.
Optioneel kan je het fotoboek personaliseren en in bepaalde uitzonderingen kan je maximum 1 uur extra bijboeken voor €180.

AANVRAAGFORMULIER BESCHIKBAARHEID DATUM

Via onderstaand formuliertje vraag je vrijblijvend naar de beschikbaarheid voor de datum van jullie feest. Je ontvangt nadien zo snel mogelijk een mailtje terug waarna de reservatie eventueel in orde kan gemaakt worden.