Freedom Unlocked en vrijheid voelen

Wij promoten graag producten en diensten die we zelf gebruiken en waar we volledig achter staan! In dit artikel maken we gebruik van affiliate marketing links, als jij iets koopt via ons dan ontvangen wij daar een kleine vergoeding of tegoed voor. Jij als koper kan op jouw beurt, via bepaalde marketing links die wij delen, mooie kortingen scoren! “Een win win dus!”

 

Als kip zonder kop door ons leven… 

“Een eigen zaak hebben staat gelijk aan keihard werken.” Dit vertelde ik mezelf jarenlang. Vrijaf nemen deden we amper, want in de zomermaanden en weekends moesten we werken. We konden onze klanten toch niet zeggen dat we niet konden fotograferen op hun feest? We zagen de meerwaarde van vrijaf nemen midden in de week niet in. Iedereen werkt, wat moeten wij dan doen?

Jarenlang presteren. Van bijberoep in combinatie met voltijdse job, naar hoofdberoep voor meer vrijheid. Maar de vrijheid kwam er niet, want onze eigen regels zorgden voor onze eigen kooi. We presteerden keigoed, haalden de ene na andere erkenning binnen met fotografie awards en kregen aanzien van iedereen, zelfs tot op wereldniveau. We werkten hard en veel. PART OF THE VISION photography werd een succesvol bedrijf waarin we op termijn allebei voltijds aan de slag konden. Succesvol op werkvlak maar niet op alle vlakken…

Wanneer ons de vraag gesteld werd: “Hoe is’t met jullie?”
Dan was het antwoord altijd: “Druk é, maar alles oké!” 

 

De bom ontplofte!

Mijn lichaam koos er in 2018 voor om signalen te beginnen sturen. Signaal pijn. Dat was heel simpel op te lossen voor mij. Ik nam een pijnstiller en kon weer doorgaan. Totdat alles in 2020 echt ontplofte en ik op spoed terecht kwam met een lichaam dat niet meer kon bewegen van de pijn. De frustratie sloeg toe, want opeens kon ik niet meer werken. Operatie 1 vond plaats. Ik bleef pijnstillers slikken om te kunnen fotograferen. Want niet werken was, in mijn hoofd, onmogelijk als zelfstandige. 1 jaar lang koos ik ervoor om als een zombie op deze planeet rond te lopen. Ja, ik koos ervoor. Nu weet ik dat alles mijn eigen verantwoordelijkheid was/is. Ik reed met de auto naar huis na reportages en vroeg me nadien af hoe ik thuis geraakt was. Ik fotografeerde huwelijken op een mix van pijnstilling die geen enkele maag kan verdragen. Intussen was voor Thomas de maat ook vol. Alles werd teveel. Een burn-out. Dit was niet oké! Er moest iets veranderen… maar wat?

Een vrijer leven misschien?

  • Waarin we tijd mogen nemen voor mezelf

  • Waarin er ruimte is om pijn toe te laten

  • Waarin er ruimte is voor ‘niets doen’

  • Waarin we kunnen voelen en echt beleven

Maar ja dat klinkt allemaal te mooi om waar te zijn, toch?

 

Als kip zonder kop door ons leven… dat was voor even.

Thomas en ik voelden dat er iets moest veranderen. Alleen was het besef van ons middelmatig leven nog niet doorgedrongen. We zagen niet hoe we dit konden aanpakken. Hij in een burn-out en ik met een chronische ziekte erbij. Maar wel heel succesvol in onze fotografie.

Wat Freedom Unlocked (je kan hier een mega waardevolle GRATIS training), dat we in maart 2022 startten, zou kunnen teweeg brengen voor ons, daar hadden we het raden naar. Wat Kim vertelde klonk als ‘te-mooi-om-waar-te-zijn’. De reacties van FU’ckers (mensen die Freedom Unlocked gevolgd hadden) waren alleen maar lovend over dit traject. Iets in ons zei dat we dit nodig hadden. We leefden naast elkaar, waren altijd druk, zaten allebei in onze eigen ‘shit’ en we konden ons niet meer ontspannen. Niets te verliezen dus. Klaar om er iets aan te veranderen. De investering was er eentje in onszelf. In het “we-willen-onszelf-redden-uit-de-sleur”.

 

“Hoe kan ik vrijheid hebben?”
“Hoe voelt vrijheid?”

Deze vragen konden we voor Freedom Unlocked enkel beantwoorden met heel wat belemmerende overtuigingen. Geld speelde daarin een voorname rol. Ondertussen is dat tij gekeerd.

 

Wat is/was Freedom Unlocked voor ons?

Voor ons is Freedom Unlocked het levensveranderd traject dat start vanaf dag 1 dat je Kim & Manu ontmoet. Een groepstraject van 4 maanden dat nu aanvoelt als een inzichtenpakket dat blijft plakken aan ons lijf. Het kleefkruid dat we graag met ons meedragen!

We leerden heel veel dingen die we verleerd waren. Verleerd omwille van onze eigen overtuigingen of de overtuigingen van anderen die we aannamen als waarheid. Inzichten in financiële situatie, talent, droomleven, carrière, omgaan met stress, uit elke situatie leren, luisteren, mogelijkheden zien, actie ondernemen…

Kim schreef ondertussen een 📚 boek over Freedom Unlocked. Het boek dat iedereen moet gelezen hebben in zijn/haar leven.

Kim De Graeve (°1987) schreef dit boek voor iedereen die net als zij rijk wil zijn op verschillende vlakken, vanuit de overvloed die er al is. Als tiener koos ze bewust voor armoede en onafhankelijkheid. Als werknemer en zelfstandige ondernemer creëerde ze haar eigen gevangenis. Tot ze haar succesvolle zoektocht begon naar financiële en mentale vrijheid.

Als je met Kim wil werken dan raad ik je heel sterk aan deze GRATIS training te volgen. Hier leer je haar en haar manier van werken kennen. Daarbovenop gaan je ogen open! Win win dus en dat helemaal GRATIS! 🥳

 

Wat hebben we tot nu bereikt?

De resultaten die hier voor ons uit voortkomen zijn:

  • Thomas en ik kunnen opnieuw samen luidop dromen van de dingen die ons samen en apart gelukkig maken. Hiervoor waren we te druk om nog te durven dromen. Want dromen was tijdsverlies. Werken stond centraal en voor dromen was amper tijd/creativitieit. Als er dan toch een droom was dan kwam er nooit iets van. Nu dromen we en hebben we concrete plannen om de droom te gaan leven.

  • We groeiden/groeien ontzettend hard naar elkaar toe omdat we tijdens dit traject onszelf en elkaar nog beter leerden kennen. Als je jezelf beter leert kennen dan kan je zoveel makkelijker je grenzen aangeven en daardoor groei je alleen dichter naar jezelf en de ander. Oprechte en diepgaande gesprekken vielen in de drukte bij ons als eerste weg. Alles draaide rond ons werk.

  • We leerden voor onszelf voelen wat we nodig hebben om ons goed te voelen. Durven nee zeggen is de oefening die we nog elke dag maken om heel dicht bij onszelf te blijven. Voor mij is endometriose elke dag aanwezig, grenzen stellen en mezelf graag zien is het belangrijkste om mezelf de mooiste dagen te bezorgen. Ook Thomas maakt dezelfde oefening.

  • We ontdekten elk ons talent. Een zoektocht naar hetgene wat zo vanzelfsprekend is en door jezelf eerst niet gezien wordt als talent. In het traject een zeer fijne en intense module.

  • Het doel van ons leven werd zoveel duidelijker. We weten nu dat we streven naar een leven waarin mensen motiveren centraal staat en we willen genieten van vrijheid met ons drietjes op eender welke plaats. Dit hebben we nu concreet uitgewerkt met strategische doelen.

  • We creëren nu ruimte voor wat echt belangrijk is. Gezondheid staat onvoorwaardelijk op de eerste plaats. Luisteren naar ons lichaam en handelen/werken naar wat kan. De energievreter endometriose is er elke dag. Ik weet dat ze er is en heb mijn dagen aangepast naar de mogelijkheden die ik heb.

  • We zien mogelijkheden! De beperkingen waren vroeger alom tegenwoordig. Deze zijn nog niet verdwenen in ons hoofd, maar we leren ondertussen hoe we hiermee kunnen omgaan. Door te denken in mogelijkheden hebben we geïnvesteerd in onze toekomst (op gezondheidsvlak, financieel vlak, business vlak).

  • Vertrouwen in onszelf en alle kansen benutten. Het besef dat we alles in ons hebben om de dingen die we echt voelen te laten slagen.

  • De nieuwe zijtak van PART OF THE VISION is ontstaan, PART OF THE VISION Academy. Mentoring voor fotografen die tout court echtheid nastreven. Met onze 10 jaar ervaring willen we hen een groeispurt bezorgen op alle vlakken waarin wij ervaring, kennis en ‘uitblinkerij’ hebben.

  • Ondertussen weten we dat: ‘ik heb geen tijd’, ‘het is te moeilijk’, ‘ja maar, wat gaat dat opleveren’, ‘is het wel zoveel geld waard’ … allemaal excuses zijn die er ons van weerhouden om in actie te schieten. Deze gedachten denken we nu om, naar ‘wat kan’ en we schieten in actie.

  • En dan zijn er nog 1001 kleine & grote veranderingen: gezond leven staat centraal, financieel ondernemen, ochtendroutine opgebouwd, rust zoeken in meditatie, beweging elke dag, lezen, onze woning als opbrengsteigendom gebruiken terwijl we reizen, plaats onafhankelijk inkomsten kunnen genereren…

‘t Leven is een groot feest! Alleen moet je zelf de slingers ophangen!

 

ADVERTENTIE


‘t Is een no-brainer!

Dit groepstraject is naar onze mening voor iedereen die voelt:

  • Ik hou het niet vol op dit tempo en wil er iets aan doen

  • Ik wil mezelf beter leren kennen

  • Ik wil een plan om vrijer te gaan leven

  • Ik heb het goed maar ik wil naar een geweldig leven

Kim & Manu hebben deuren opengezet in ons leven. Het waren de onzichtbare deuren in het huis die dichtgepleisterd waren. Tijdens Freedom Unlocked werd de pleister eraf gehaald en de deur opengebroken. We kunnen de deur openen en voelen of dat onze weg is. Er zijn meerdere deuren die geopend werden en ik voel dat wij nog vele deuren zullen binnen wandelen. We ondernemen veel, durven te doen, veranderen, krijgen veel inzichten en worden zoveel rijker.
Rijker aan liefde, vriendschap, connectie & echt leven.

Waarom zou ik het jou aanraden Freedom Unlocked?

Het meest impactrijke van Freedom Unlocked…

 

Wil je eerst even voelen of FU iets voor jou is?

Volg dan eerst haar GRATIS training. Haar visie op een vrij leven is zo helder. Stap voor stap neemt ze je mee, confronteert ze je en laat ze jou in actie schieten om er NU echt voor dat vrije leven te gaan leven. Haar kijk op de dingen is iets wat Thomas en ik helemaal supporten. Daarnaast is dit de beste manier om Kim beter te leren kennen op een manier die voor iedereen toegankelijk is.

 

Schijt aan de ratrace de gratis training is voor:

Gratis 4 trainingen en 4 oefeningen naar financiële vrijheid, waarbij je niet alleen ontdekt wat de valkuilen zijn maar ook welke stappen je hebt te ondernemen:

  • Dag 1: Ontdek je financieel vrije leven

  • Dag 2: Middelen vinden voor je ideale leven

  • Dag 3: Onuitputtelijk werkgeluk & zingeving creëren

  • Dag 4: Je supertalent ontdekken


Waarom deze blog?

Thomas en ik krijgen vaak de vraag van mensen rondom ons wat Freedom Unlocked is? Daarom schreef ik deze blog zodat jullie beter kunnen voelen of dit iets voor jullie kan zijn. Aangezien je deze blog tot hier las is er wel een trigger om te streven naar jouw geweldig leven. 

Heb je toch nog vragen? Stuur me een berichtje/mailtje en ik antwoord met plezier!

Liefs Thomas en Evelien


Je creëert NU ruimte voor wat echt belangrijk is en richt je leven zo in dat het niet meer uitmaakt of je al dan niet vakantie hebt en leert toveren met geld, zodat je na het traject ook dit onderdeel zelfstandig kan optimaliseren. Verder leef je vanuit jouw levensenergie. Elke dag opnieuw doe je wat bij jou past en zeg je makkelijk 'nee' tegen wie en wat niet voor jou bestemd is. (© Kim De Graeve)


Daarnaast geeft ze nog vele andere gestoorde programma’s waar je altijd met je mond vol tanden staat en meteen aan de slag wil met al die inzichten, kennis en verdomd goeie strategieën en levenslessen.

Volgende
Volgende

7 eenvoudige tips in Lightroom