partofthevision.jpg

Wij zijn Evelien (fotograaf) & Thomas (fotograaf en grafisch ontwerper), een gelukkig getrouwd koppel en fiere ouders van ons hondje Eos ;-).

De doelstelling van onze fotografie is sober maar omvangrijk: foto's maken die je van je sokken blazen! Fotografie moet niet braaf en eenvoudig zijn, het moet je kunnen verbazen.

Momenten en spontaniteit zijn de essentiële factoren die een belangrijke rol spelen in onze foto's. Tijdens de reportages bekommeren wij ons over licht, compositie, moment... ondertussen genieten jullie. Terwijl jullie verhaal zich afspeelt wordt alles op een journalistieke manier verbeeld. Jullie foto's zullen de essentie van wie jullie zijn weergeven.

We hebben ons hart en ziel verloren in huwelijken. Van het drukwerk tot het huwelijksalbum leveren wij alleen de beste materialen. De magie van zo'n mooi moment verdient het om prachtig verbeeld te worden. We grijpen elke kans om momenten die uniek zijn vast te leggen. Wij fotograferen met veel enthousiasme uw bruiloft eender waar ter wereld.

Hiernaast zijn familiereportages, communies / lentefeesten en bedrijfsreportages ook opdrachten waarin we enorm bedreven zijn. Je krijgt een professionele aanpak! Wij gaan meer dan honderd procent voor een verbluffend resultaat!

 

KEEP LEARNING!

MASTERS SEMINAR (juli 2017)

Fotograaf zijn is meer dan enkel foto's nemen. Ook in het ondernemen moet je blijvend groeien. Verschillende professionele fotografen en andere ondernemers leerden me nog gerichter kijken naar het te bereiken doel van PART OF THE VISION.

MIND THE MOMENT workshop (maart 2017)

Evelien volgde een vierdaagse intensieve workshop huwelijksreportage bij 3 professionele, gedreven en enthousiaste fotografen. Bedankt voor alle tips Dries, Yves en Philippe! Het was geweldig! Ready for the next level ;-)

KICKASS WORKSHOP (april 2016)

Vierdaagse workshop in Zuid-Frankrijk met een groep zalige huwelijksfotografen uit Nederland en België. "Mind blowing" is het perfecte woord om deze Kickass workshop te omschrijven.

ONE TO ONE workshop (januari 2017)

Een dagje in Antwerpen vertoefd om onze workflow en beelden te laten bekritiseren door Yves Schepers. Zeer leerrijke ervaring waardoor we een 'boost' gekregen hebben om beter te worden. We zijn klaar voor een nieuw huwelijksseizoen!