Awards familiefotografie in 2021

Beste familiefotograaf: Top 30 ter wereld en top 10 in België!

Afsluiten in stijl! Met gouden glittergordijn en al! ;-)
Want ik sta in de TOP 30 van de beste familiefotografen ter wereld! Hoe cool is dat!

Ennnn daarbovenop… op de TWEEDE PLAATS van beste familiefotografen in België! Ja, echt zotjes! Zo wijs! Zo plezant om deze erkenning te krijgen voor mijn gezinsfotografie. Want ik merk dat ik hier zo van geniet, zoveel voldoening van heb en zo blij van word.

In 2022 staan er al heel wat nieuwe gezinnen te popelen voor spontane, echte gezinsfoto’s te ontvangen. Mijn agenda is dus al goed gevuld. Maar wie weet is er voor jou nog wel een plaatsje beschikbaar. Bekijk HIER of je graag ook zo’n onvergetelijke momenten wil.

Hieronder kan je alle gewonnen awards bekijken.

 

Alweer 2 NIEUWE awards met recente foto’s!

UitvLucht!Awards-familiefotografie-2021-part-of-the-vision-3

UitvLucht!

Have a safe flight! ;-)

Have a safe flight! ;-)

Tijdens mijn gezinsreportages staat mijn GEVOEL echt centraal. Ik leef me in in de activiteiten van het gezin en als ik iets voel binnen komen dan werk ik keihard om het beeld echt super sterk te maken. Vastleggen is 1 ding! Maar het beeld versterken door de juiste hoek te kiezen en het perfecte moment af te wachten, dat is waar ik echt naar streef. En bij deze twee beelden voelde ik op dat moment echt, dit zit zo goed. En als je dan het beeld afgewerkt ziet en kan opsturen naar een wedstrijd zoals This is Reportage Family en wint, dan doet dat ontzettend deugd!

Momenteel sta ik op de ALLEREERSTE PLAATS als Belgische gezinsfotograaf met 8 recente awards! Het was even schrikken :-), maar zo ontzettend blij hiermee! Het is erg opvallend dat onze gezinsfotografie zo hard aanslaat. Er zijn dit jaar nog enkele plaatsen beschikbaar, maar het zal duidelijk voor diegene zijn die niet twijfelen.

Meer info: onze gezinsreportages en day in the life reportages.

 

2 nieuwe awards voor Emile & mij!

Awards-familiefotografie-2021-part-of-the-vision-4.jpg

Superkind! Zo ééntje dat meerdere levens heeft! Zo zag ik Emile. Een manneke dat geniet van buiten zijn, houdt van beestjes, graag deugenieterij uitsteekt… kortom een kind dat ik zag ontdekken tijdens zijn day in the life reportage. Bij day in the life reportages vind ik het zo een voorrecht om te zien hoe mensen hun kinderen liefhebben, benaderen en opvoeden. Toen Emile in het hok van Vlaamse reus Gaston kroop was er geen enkel probleem. Samen zaten ze eerst wortels te eten en nadien kan je zien dat Emile zijn kaarsje uitging. Moe, voldaan… Tijd voor een dutje.
Zo blij dat ik met deze twee beelden een award won. Een echte bekroning op deze fantastische dag!

 

Award gewonnen met mijn favoriete day in the life!

Zotjes! Zo leuk! Zo’n heerlijk gevoel om net met deze day in the life reportage een award te winnen. Geen moment werd er geposeerd. Alles was zo gewoon en zo spontaan. En dat is het net, dat wil ik vastleggen voor de eeuwigheid. Met hun verhaal won ik een story award bij This is Reportage Family.

Lees hieronder de verhalen die ik reeds schreef over dit fantastisch gezin! Want bij vele foto’s zit een ijzersterk verhaal.

Awards familiefotografie 2021 Part of the vision Photography

Familiefotografie bij jou thuis

Echt! Eentje dat zo mooi was! Zo echt! Naar mijn hart!

Tijdens een gewone dinsdag in de paasvakantie werd ik verwelkomd in het retro walhalla van Kevin, Haiko, Illia en Xan. Ze waren net gestart met het dekken van de ontbijttafel. Iedereen was bezig met het taakje dat ze naar gewoonte doen. Xan dekte de tafel op geroutineerde manier, Haiko bakte eitjes met papa en Illia die probeerde te wennen aan mijn aanwezigheid ;-). Een zalig begin voor hun day in the life reportage.

Een huis waar je onoverkomelijk het woord retro in de mond neemt. Zalige kleuren, warme sfeer, leuke patroontjes… Een onmiddellijke flashback naar de oranje gekleurde tent waarmee ik met meme en pepe op reis ging naar de Ardennen vele jaren geleden. De tent die ook meeging naar één van mijn eerste Werchters. Het gevoel van kamperen kwam dus echt in mij op toen ik aan het fotograferen was. Een nostalgisch sfeertje kleurde mee deze day in the life.

Alles was gewoon. Maar echt gewoon. Oprecht echt. Echt hun gezin. Geen geposeer, geen doekjes erom. Zoals ze echt zijn. Mooi, samenhangend en warm. Er werd was geplooid, huiswerk gemaakt, tafels ingeoefend, blauwe zakken buiten gezet, gespeeld in de niet-lenteklare-tuin, geduwd en getrokken aan elkaar, opgeruimd en onnozel gedaan. Ik vergeet waarschijnlijk nog duizend en één andere gewone dingen.

Echt zalig als je merkt dat je gezin zijn echtheid laat zien. Zo leuk als je een beeld kan vastleggen dat ze later waarschijnlijk enkel zullen herinneren omdat ze er een foto van hebben. Dit is de familiefotografie waar wij voor staan.

Ontdek hier nog enkele gewonnen awards:

Day in the life bij Balthasar! Liefde voor het ‘niet-letterlijke’! Een foto is voor mezelf pas een voltreffer als het een speciaal gevoel opwekt. Als IETS me laat stilstaan bij het beeld. Ik wil geïntrigeerd en gefascineerd worden. Of nostalgisch of…

Day in the life bij Balthasar! Liefde voor het ‘niet-letterlijke’!

Een foto is voor mezelf pas een voltreffer als het een speciaal gevoel opwekt. Als IETS me laat stilstaan bij het beeld. Ik wil geïntrigeerd en gefascineerd worden. Of nostalgisch of geraakt worden. Zoals bij dit beeld… Waarom ligt er een kindje met zijn armen open, net zoals de aap? Is hij hem aan het na-apen? Zou het kind ook lachen zoals de aap? Waarom nog 1 bal in die box?

1001 vragen… Heb jij dit ook bij dit beeld?


Op zoek naar een familiefotograaf die spontaniteit voorop plaatst?

Wij kunnen jullie verder helpen! Klik even door voor info en prijzen.



Deel dit verhaal met je favoriete netwerk:

 
Vorige
Vorige

Awards huwelijksfotografie in 2021

Volgende
Volgende

Awards familiefotografie in 2022