Awards huwelijksfotografie in 2021

Beste huwelijksfotograaf: Top 30 ter wereld en top 10 in België!

Een straf team, dat zijn we en blijven we. De laatste jaren zijn een uitdaging geweest vanwege de omstandigheden met C, maar hey, we blijven gaan. We zijn heer en meester in verschuiven, opnieuw inplannen en dan fantastische herinneringen afleveren. Dat we eind 2021 deze mooie erkenning krijgen doet ons zoveel plezier. Onze huwelijken blijven voor ons zo speciaal om te doen. Ongelofelijk mooie dagen waar we echt dicht bij koppels en hun familie en vrienden komen.

Oprecht trots met deze TOP 10 en TOP 30 plaats. Voor 2022 zijn we bijna volzet. De boekingen voor 2023 zijn gestart. Alle info kan je op DEZE PAGINA vinden.

Hieronder kan je alle gewonnen awards in 2021 bekijken.

 

Nieuwe award met multitaskende mama

Multitaskende mama’s op huwelijken. Mijn absolute favoriet. Ze kunnen duizend-en-één dingen tegelijk! Vingers in de neus voor hen ;)! Luisteren naar kindjes hun spannende verhalen en ondertussen zonder op te kijken een tuutje in dochters NEUS steken. HILARISCH! Een breuk heb ik me gelachen toen ik dit zag gebeuren. De mama besefte het zelfs niet op dat moment dat ze dit aan het doen was. Nog eens een breuk gelachen, toen ik de foto opnieuw zag als hij bewerkt was. En nog eens toen ik hem instuurde voor de awards van This is Reportage. Ik wist dat deze foto een award verdiende. Et voilà! Hier is hij dan. Ingestuurd en direct genomineerd door een fantastische jury die gevoel heeft voor humor. Is er bij jou ook een smile op je gezicht getoverd met deze foto? ;)

 

Award met intiem corona huwelijk

Tijd stond centraal deze dag. Tijd om te genieten van de dichte familie, tijd om stil te staan bij vroeger, tijd om te lachen, tijd voor mekaar graag zien. De dag van Sofie & Tim was ontzettend intiem en onwaarschijnlijk mooi gevuld met de dagdagelijkse dingen. Heerlijk! Een feestdag met dat tikkeltje anders, maar met een groot deel echtheid!
Wij zijn zo blij dat dit huwelijksverhaal een award kreeg. Uit de 11.000 inzendingen werden slechts 31 huwelijksverhalen bekroond met een award. En daar waren wij bij en zijn we ontzettend trots op!

 

Bruidsboeket-worp wint award

Het moment waar alle vrijgezellen & niet getrouwden zich laaiend enthousiast verzamelen. De bruidboekt-worp. Hakken gaan soms uit en armen worden gestrekt om het boeket te kunnen vangen. Eén van de momenten op een trouwdag waar we keihard naar uitkijken. Een foto die je kan maken met actie, interactie, emotie, spontaniteit… kortom alles wat we willen! Met deze foto wonnen we dus opnieuw een award bij de internationale wedstrijd van This is Reportage. Ontzettend blij dat Lien & Kevin hun vrienden er voluit voor gingen!

Awards-huwelijksfotografie-2021-part-of-the-vision-3.jpg
 

Huwelijksfoto met humor wint award

Het huwelijk van Katrijn & Dimitri is ééntje dat we niet snel zullen vergeten. Het zat boordevol grappige & hilarische momenten. Net zoals dit moment op bovenstaande foto. De ene checken het bruidsboeket en de andere de gsm. Jij ook zo benieuwd wat er nu precies op het scherm van de gsm stond? Zalig toch om het verhaal in een foto te ontrafelen. Zelfs jaren later blijft het mysterie bestaan. Misschien komen we het ooit nog te weten…

Awards huwelijksfotografie 2021 Part of the vision Photography

Award met het huwelijk van Greet & Joost

Trouwen in corona tijden? Het kan! Het is anders maar zeker niet minder leuk. Greet & Joost hadden echt een super fijne dag met hun familie en vrienden. Zonder feest, maar dat belemmerde hen niet om te vieren en ook ons niet om super fijne momenten vast te leggen die ze nooit meer zullen vergeten. Superblij met deze award voor dit intiem huwelijksverhaal. Wil jij trouwen tijdens deze coronapandemie, we hebben echt een speciaal pakket voor jullie!


Een huwelijksfotograaf die kwaliteit levert, is dat wat jij wil?

Jaren geven wij het beste van onszelf! Klik even door voor info en prijzen.



Deel dit verhaal met je favoriete netwerk:

 
Vorige
Vorige

Endometriose, say what? (deel 1)

Volgende
Volgende

Awards familiefotografie in 2021