Awards huwelijksfotografie in 2019

Awards huwelijksfotografie 2019 Part of the vision Photography

Onze huwelijksfotografie kreeg talloze awards in 2019

Het jaar door ontvingen we awards voor onze huwelijksfoto’s. Super fijn om van twee organisaties, Fearless & This is reportage, zo’n immens grote erkenning te krijgen. Organisaties waar kwaliteit en echtheid voorop staat. Photoshop komt niet te pas! Alleen puurheid en spontaniteit willen wij in de kijker zetten. En dat valt in de smaak bij de jury van deze grote wereldwijde wedstrijden voor huwelijksfotografen. Bekijk hieronder al onze individuele en verhaal vertellende awards.

Hang de vlaggetjes op!

Bovenstaande prachtige, sprekende verhaal van Marijke & Niels werd bekroond met een story award door This is reportage.

Op de eerste foto kan je zien hoe Hermine dat tikkeltje extra wou bezorgen aan de dag van haar zoon en schoondochter. Gedurende slechts 10 minuten konden de vlaggetjes gezien worden door de gasten in haar tuin. Maar dat weerhield haar niet om ze op te hangen. Gelijk had ze! Want een haag zonder vlaggetjes is als een feest zonder taart!

Een atypisch huwelijk waar we zotveel plezier beleefd hebben met het koppel en de gasten. En dat merk je ongetwijfeld in de beelden die we gemaakt hebben!

Awards huwelijksfotografie 2019 Part of the vision Photography 12
Wij houden van mensen verrassen! Met dit beeld deden we dit ongetwijfeld! De foto van het buiten komen aan de kerk is onmisbaar, maar hoe origineel is het om het eens van de andere kant te bekijken en te zien hoe familie en vrienden staan te juichen!

Wij houden van mensen verrassen! Met dit beeld deden we dit ongetwijfeld! De foto van het buiten komen aan de kerk is onmisbaar, maar hoe origineel is het om het eens van de andere kant te bekijken en te zien hoe familie en vrienden staan te juichen!

Awards huwelijksfotografie 2019 Part of the vision Photography 11
Awards huwelijksfotografie 2019 Part of the vision Photography 10
Awards huwelijksfotografie 2019 Part of the vision Photography 09

Bouwgrond wordt trouwgrond!

Op een schitterende zaterdag in augustus gaven Ruth & Benjamin hun welgemeende ja-woord. De first look vond plaats in de kerk van Ninove, dit liet bij vele genodigden de eerste tranen vloeien, een super mooi en intens moment. Hun kerkelijke viering zat bomvol oprechte woorden, emotionele momenten én heel wat muzikale intermezzo’s.

In de namiddag trokken Ruth & Benjamin naar hun trouwgrond waar de receptie met mega veel ambiance en entertainment plaatsvond. Er werd gedanst en gezongen op de muziek van Fifties Fever en ondertussen waren er volksspelen en een vuurspuwer. Het was een echte kermis! De receptie was heel los en zorgde voor tonnen plezier. Super fijne ervaring voor iedere huwelijksfotograaf. De spontane momenten worden je echt voorgeschoteld. Het vervolg werd een onvergetelijk feest dat in een grote tent losbarstte. De weddingplanning werd gedaan door Wonder Weddings, Joke en haar team leverden hier prachtig werk.

Ruth & Benjamin huurden onze photobooth zodat al hun gasten zich eens van hun zotste kant konden laten zien. Een echt succes met een leuke herinnering voor iedereen. Naast de afgedrukte fotostrip konden de foto’s de volgende dag al gedownload worden op onze website.

Dit was echt een feestje dat we niet snel zullen vergeten!
Echt mega blij dat wij jullie huwelijksfotograaf mochten zijn.

Kostuum: Café Costume
Trouwjurk: Le Chapeau - Rembo Styling
Mua: Liselot Coussement

Awards huwelijksfotografie 2019 Part of the vision Photography 02
Awards huwelijksfotografie 2019 Part of the vision Photography 01
Awards huwelijksfotografie 2019 Part of the vision Photography 03

Op zoek naar een huwelijksfotograaf?

Wij kunnen jullie verder helpen! Klik even door voor info en prijzen.



Deel dit verhaal met je favoriete netwerk:

 
Vorige
Vorige

Awards familiefotografie in 2020

Volgende
Volgende

Leuke tips voor feestjes