Awards familiefotografie in 2020

Awards familiefotografie 2020 Part of the vision Photography

Beste familiefotograaf: Top 50 ter wereld en top 10 in België!

Het eerste jaar dat we voor ons plezier meedoen aan This is Reportage Family. Iedere fotograaf ter wereld kan deelnemen en familiefoto’s inzenden die een verhaal vertellen. Laat dit nu zijn wat we zo graag doen. Gezinnen, families, gebeurtenissen vastleggen zoals ze echt zijn. Hier worden we echt ontzettend gelukkig van! Daarom dat we dus ook met veel energie en overgave leuke beelden insturen voor deze wereldwijde wedstrijd onze familiefotografen.

Dat we een plaats in de top 50 en top 10 zouden halen is te zot voor woorden. Zo’n immens mooie erkenning van wat we nu zo graag doen. Daarnaast zijn de dolenthousiaste en zalige reacties van onze gezinnen ook ontzettend belangrijk voor ons. Want we doen het voor hen in de eerste plaats. Onvergetelijke, dagdagelijkse, gewone momenten vastleggen voor ALTIJD!

Geniet mee van onderstaande award winnende familiefoto’s.

Award voor deze individuele foto die ik maakte op een zomerdag van een schitterend gezin. Eén uurtje reportage levert ongetwijfeld super sprekende beelden op!

Award voor deze individuele foto die ik maakte op een zomerdag van een schitterend gezin. Eén uurtje reportage levert ongetwijfeld super sprekende beelden op!

Doop van Manou

Het is zo fijn als een koppel waarvan we het huwelijk fotografeerden ons ook vragen voor het vervolg van hun leven vast te leggen op foto. Erlinde en Niels lieten ons het doopfeest van Manou vastleggen in 2020. Het voelt zo fijn aan hen terug te zien en te zien genieten van hun kleine meid met familie en vrienden. Dus voelt het ook echt zo fijn om hiermee een award te winnen.

Heel eerlijk? We zijn verliefd op kindjes :-). Daarom is het ook zo ontzettend leuk om een doop te fotograferen.

Heel eerlijk? We zijn verliefd op kindjes :-). Daarom is het ook zo ontzettend leuk om een doop te fotograferen.

Day in the life bij Philippa & Marie-Lou

Vorig jaar mocht ik het kersverse gezin van Aurélie & Gaetan fotograferen in Sint-Niklaas. Philippa was enkele maanden oud. Dit was het ideale moment om hun gezin te laten vastleggen. Ze maakten samen pudding, speelden in de tuin, aten scampi’s, dronken een flesje, speelden met de hond en gingen in bad. Gewoon, maar zo perfect voor een mooie herinnering! Familiefoto’s waar je verhaal en betekenis in kan vinden.

Het moment dat ze in bad gingen, voelde ik dat alles goed zat. Marie-Lou genoot ervan om haar zusje mee te wassen en ze was erg op haar gemak. Ze nam een washandje en wreef heel zachtjes over haar zusjes hoofd. Gefascineerd keek ze naar de haartjes die recht kwamen te staan. De max! Het oog voor de kleine dingen hebben kindjes zo hard in zich. Met dit beeld won ik vorige week een Family Award bij This is Reportage Family. HEERLIJK! Want dit is echt één van mijn favoriete foto’s die ik maakte tijdens een day in the life reportage.

Awards familiefotografie 2020 Part of the vision Photography 3

Last but not least… mijn persoonlijk verhaal.

Er bestond geen twijfel om de reportage van mijn endometriose in te zenden. Het lijden kan ik nog steeds voelen als ik naar de foto’s kijk en blijkbaar kwam het verhaal ook binnen bij de jury. Dit verhaal werd bekroond met een Story Award. Mijn meest onflatterende kant die je hier kan zien, maar toch ben ik trots. Laat ons nu snel hopen dat ik het helemaal kan overwinnen deze ziekte. In elke foto voel ik de echtheid en pijn of emotie van het moment. Zo blij met deze super waardevolle herinnering!

Wil je meer weten wat er met mij aan de hand is? Lees het hier.

Wil je meer weten wat er met mij aan de hand is? Lees het hier.


Wil jij de beste familiefotograaf voor je spontane momenten?

Evelien geeft je met plezier alle uitleg. Klik even door voor info en prijzen.



Deel dit verhaal met je favoriete netwerk:

 
Vorige
Vorige

Awards huwelijksfotografie in 2020

Volgende
Volgende

Awards huwelijksfotografie in 2019