Awards huwelijksfotografie in 2020

Awards huwelijksfotografie 2020 Part of the vision Photography

Top 10 beste huwelijksfotograaf ter wereld in 2020!

Afsluiten doen we in stijl in 2020. Ook na dit bevroren corona jaar!
Thomas en ik eindigen in de top 10 van de best verhaal vertellende fotografen ter wereld bij This is Reportage in 2020.

We wonnen maar liefst 5 awards met een reeks van minimaal 15 foto’s. Das echt best zotjes! Want ze zijn niet gul met de awards bij This is Reportage. Elke keer is er een jury die een beperkt aantal verhalen mag in de prijzen zetten. En wij waren er elke ronde bij! Een goed verhaal vertellen met een beperkt aantal beelden van een huwelijk is een uitdaging.

We wonnen deze awards met huwelijken die we in 2019 fotografeerden, maar ook met één intiem huwelijk tijdens het bevroren corona jaar. Het doet deugd om ook in dit bijzonder speciaal jaar zo’n erkenning te ontvangen. Wij hebben daar al ne goeien op gedronken! ;-) En nu laten we jullie meekijken naar onze prestatie.

Super fijn want dat is echt waar Thomas en ik naar streven. Een verhaal vertellen met originele, sprekende foto’s die vertellen hoe mooi, intens en waardevol koppels hun dag was.

In 2021 zullen we nog heel wat intieme huwelijken fotograferen door de corona-maatregelen, maar we hopen dat het najaar al eens een feestje mag verteren ;-). Voor koppels die nu graag in beperkte kring trouwen hebben we ook een speciale formule voorzien.

Laat die feestjes maar komen! :-)

Awards gewonnen in 2020 als huwelijksfotograaf

Met onderstaande foto’s wonnen we in 2020 awards. Foto’s die een verhaal op zich vertellen, aangevuld met onze ervaringen en gedachtengangen :-)

Zouden er nog meer handen kunnen reiken naar de kleinste prinses van de dag? Céleste genoot van de aandacht en koos toch om even niet te drinken. Zo was ze zeker dat iedereen de aandacht bij haar hield ;-).

Zouden er nog meer handen kunnen reiken naar de kleinste prinses van de dag? Céleste genoot van de aandacht en koos toch om even niet te drinken. Zo was ze zeker dat iedereen de aandacht bij haar hield ;-).

Intiem. Tijdens het begin van de corona pandemie in 2020. Toen er nog iets mocht. Toen we intieme feestjes konden vastleggen met meer dan 4 personen. Herinnering aan een schitterend, mooie en zonnige dag in Berlare als trouwfotograaf.

Dit winterhuwelijk in 2019, op de dag van de onnozele kinderen, was de max. Thomas en ik leverden echt teamwerk. En deze twee onnozele kinderen bezorgden ons een massa mooie momenten die we konden vastleggen. Een award voor hun huwelijksverhaal.

Trouwen in putje winter was nog nooit zo mooi en gezellig als bij hen. Samen een koffietje drinken in een Gents cafeetje. Echt genoten hebben we gedaan van hun feestje. Een award voor hun huwelijksverhaal.

Een feestje met zo’n lieve warme mensen. Onvergetelijk! Alleen met intense en een lach denken we terug aan hun dag in de Koolputten te Waasmunster. Een award voor hun huwelijksverhaal.

Het feestje met appelmoes en kip dat VOOR altijd in ons geheugen gegrift is op de meest landelijke locatie met een zalig koppel. Zo dankbaar dat we hen leerden kennen. Kaatje haar verhalen op instagram volg ik trouw, altijd gieren! En we waren er voor elkaar als het effe moeilijk ging in 2020. Een award voor hun huwelijksverhaal.

Awards huwelijksfotografie 2020 Part of the vision Photography 3
Kleuter Lana die even een ingetogen moment inlaste op een hete en mega sfeervolle huwelijksdag. Het spel met licht en schaduw in deze foto maakt ongetwijfeld dat deze foto een award verdiende.

Kleuter Lana die even een ingetogen moment inlaste op een hete en mega sfeervolle huwelijksdag. Het spel met licht en schaduw in deze foto maakt ongetwijfeld dat deze foto een award verdiende.

De rode hoed en grote enveloppe handtas van Kaatjes mama kreeg een ‘This is reportage award’. Als je goed kijkt verbergt ze iets super schattig. Al van ‘s ochtends vroeg was ik enorm gefascineerd door Kaatjes mama. Ze beleefde alles op een andere ma…

De rode hoed en grote enveloppe handtas van Kaatjes mama kreeg een ‘This is reportage award’. Als je goed kijkt verbergt ze iets super schattig. Al van ‘s ochtends vroeg was ik enorm gefascineerd door Kaatjes mama. Ze beleefde alles op een andere manier naar mijn gevoel. Ze trok dus mijn aandacht en liet me niet meer los die dag. Een stille vrouw met een groot hart en enorme toewijding, zo kwam ze bij mij over. Blij dat deze foto, die enorm veel gevoel uitstraalt naar mijn mening, zo’n uitzonderlijke award opleverde!


Ben jij op zoek naar 2 fotografen die het sterkste verhaal neerzetten?

Dan ben je aan het juiste adres! Klik even door voor info en prijzen.



Deel dit verhaal met je favoriete netwerk:

 
Vorige
Vorige

De waarde van foto’s

Volgende
Volgende

Awards familiefotografie in 2020