Ninke & Senne's Wedding, Massenhoven

 

Pizza en een stevige trouwfuif!

Ninke & Senne hadden de smaak te pakken! Vorig jaar trouwden ze reeds voor de wet, maar nu kwam het vervolg met ceremonie en dansfeest! Een geweldige dag die gevuld werd met enorm warme en grappige mensen, hun lieve 'lekjeshond' Jerommeke, een unieke en strakke locatie voor de fotoshoot, pizza à volonté, een pakkende ceremonie en als afsluiter een knaller van een dansfeest! We houden echt van jullie! Zo'n expressieve gezichtsuitdrukkingen zijn gewoon de max voor een fotograaf! Bedankt voor deze zeer fijne dag!

 

 
 
Naamloos-1.jpg
Naamloos-2.jpg

Rosanne & Ellis's Day in the Life, Aalst

 

Rosanne, Ellis, mama Lieselot en papa Dieter genoten van een warme lentedag in de paasvakantie.

Die donderdag kwamen er 2 pluizige bewoners bij ten huize Janssens. Een waar avontuur voor de kinderen maar ook voor de kuikens. Ellis demonstreerde haar grijpkracht en Rosanne vond het best fijn om hen op haar hand te laten lopen. De kuikens stonden hun mannetje door af en toe eens te pikken of een 'cadeautje' achter te laten op de parket. Een heerlijke namiddag gevuld met kuikenplezier, het gezaaide gras water geven, eten, spelen... en nog zoveel meer. Geniet van de beelden van dit warme gezin!

 

 
 
Naamloos-1.jpg
Naamloos-2.jpg

Jasmine & Willem's Wedding, Wichelen

 

Trouwen op 1 april was voor de hand liggend!

Er bestond geen betere dag voor dit gekke, energieke, verliefde koppel! Ze maakten van hun dag een echt knalfeest. Ze dreven het zelfs zo ver dat ze in de kranten verschenen met het meest originele huwelijkscadeau. 333 bakken Duvel sierden hun voorgevel. Van een uniek cadeau gesproken... De liefde voor Duvel heeft hun bloed, zweet en tranen gekost na de eerste huwelijksnacht! Bedankt voor deze onvergetelijke dag.

 
 
Naamloos-1.jpg
Naamloos-2.jpg

Otis, Viggo, Ezra & Hannelore's Day in the Life, Sint-Niklaas

 

... and mom Liesbeth and dad Wouter ARE ALL RIGHT too!

Op woensdagnamiddag eten ze poffertjes met blauwe bessen, bouwen een kamp in de woonkamer, genieten van het zonnetje en maken ze massa's plezier! Een drukke namiddag voor de mama, maar je kan echt voelen dat er genoten werd van de dagelijkse momentjes thuis.

 
 
Naamloos-1.jpg
Naamloos-2.jpg