DAY IN A LIFE - 15 maart 2017 - Sint-Niklaas

Otis, Viggo, Ezra, Hannelore, mom Liesbeth and dad Wouter are ALL right!

Op woensdagnamiddag eten ze poffertjes met blauwe besjes, ze bouwen een kamp in de woonkamer, ze genieten van het zonnetje en elkaar. Maar bovenal maken ze massa's plezier! Een drukke namiddag voor de mama, maar ik kon echt voelen dat er genoten werd van de dagelijkse momentjes thuis.

Mijn eerste 'Day in a life' was geweldig. Het smaakt naar veel meer. Soon more ;-)

Did you like what you see? Give us a thumb up on Facebook.


STEPHANIE & LIEVEN - 10 december 2016

De haardroger, het bontje, de warme blikken en een mega vriendengroep zorgden voor de opwarming op Stephanie en Lieven hun winterhuwelijk. Ze waren ons laatste koppel van 2016 en ze sloten af in stijl en met veel ambiance!


DELPHINE & WOUTER - 5 november 2016

Een zonnige herfstdag kleurde het huwelijk van Delphine & Wouter met warme momenten. Knuffels, stralende blikken en emotionele momenten waren overvloedig aanwezig. Fijn dat we jullie liefde zo konden voelen. Bedankt!


SARAH & DAVY - 1 oktober 2016

Als 2 mensen elkaar echt graag zien dan worden wij daar blij van. Als hun dag dan ook nog eens heel vrolijk en spontaan verloopt zijn we helemaal in onze nopjes en krijg je een prachtige reportage als resultaat! Thanks Sarah & Davy!


KLAARTJE & PIETER - 17 september 2016

Dochter Tita kleurde de vroege ochtend met grappige uitspraken zoals: 'Mama je lijkt op Mickey Mouse!' Wat krulspelden niet teweeg brengen bij kinderen :-)
De rest van de dag werd gekleurd met veel 'glitter and gold'. Bruidsmeisjes in perfecte jurken, unieke fotolocaties met opgaande zon, spontane momenten... zorgden voor een geweldige dag! Bedankt voor deze mooie kans om jullie dag mee te maken.


SARAH & KRIS - 10 september 2016

Een stevig ontbijt, een geweldige visagiste en kapper zorgden ervoor dat Sarah en Kris een volledige dag straalden! De mensen die hen omringden, de unieke fotolocatie en de party die ze achteraf maakten zijn om nooit te vergeten. Fijn dat we er bij konden zijn om jullie moment vast te leggen.


JOKE & SVEN - 3 september 2016

Hun burgerlijk huwelijk hadden ze al even achter de rug, een huwelijksfeest kon uiteraard niet uitblijven. En dat was echt af tot in de puntjes. Familie en vrienden mochten meegenieten op een toplocatie mét mini concert, zalig eten en drinken... Goedlachse Joke & Sven wisten perfect hoe dit moest. Merci dat we mochten meegenieten!


MILOU & MINDA - 29 augustus 2016

We hadden een beetje stress voor dit huwelijk, maar vanaf de ochtend zaten de emoties en uitbundigheid meteen goed! Dus wanneer alles samenvalt en werkt zoals verwacht is onze job erg opwindend en belonend. We hielden al van Nederland, maar nu nog meer! Bedankt voor de opdracht M&M!