WEDDING MELISSA & BJORN -  17 maart 2018 - Serskamp

Het was koud. Nee, het was berekoud! Maar dit kon hen niet weerhouden om oprecht te genieten van de vele warme momenten op deze winderige 17 maart.

Het was een zalig gevoel voor ons om thuis te komen bij Melissa & Björn. Ze genoten van 'De Afrekening' op Studio Brussel terwijl ze naar het gemeentehuis reden, Björn bracht Melissa's favoriete M&M's met noot mee uit de GB voor tussendoor, blauwe fleecedekentjes verwarmden iedereen, de familie & vrienden zagen hun oprechte liefde voor elkaar... Een dag die gevuld werd met momenten die oprecht waren en lieten zien wie ze echt zijn.

Wij waren enorm blij om hun dag mee te mogen beleven en vereeuwigen!

 
 

WEDDING INES & STIJN -  17 februari 2018 - Mechelen

YES! Dit jaar werd geopend met het unieke huwelijk van Ines & Stijn.

We kunnen meegeven dat hun openingsdans 'Surprise Yourself' echt sprekend was voor hun dag. Zowel Ines & Stijn, de gasten als wijzelf werden van de ene verrassing in de andere gebracht. Oprechte lieve woorden, originele & stijlvolle zaalinkleding, hilarische momenten... alles zat in hun trouwpakketje! Blij dat we hen deze mooie beelden konden bezorgen.

   

   
   

  WEDDING KATRIJN & DIMITRI -  16 september 2017 - Wichelen

  Een dag gevuld met veel humor!

  Enkele kleine bengels brachten tonnen ambiance op Katrijn & Dimitri hun dag. Verlegen momentjes, 'awkward' situaties met een paraplu en veel gekke bekken leverden mega leuke beelden op. Daarnaast sieren ook Katrijn & Dimitri de zalige foto's in de Zandbergen te Wetteren. Hun feestje werd afgesloten met een dikke party in het Geuzenhof.

  We wensen jullie nog veel geluk samen! 

   

   
   

  WEDDING JOKE & ALEXANDER -  2 september 2017 - Dendermonde

  Hun dag en hun mooie manier van beleven!

  Joke & Alexander kozen ervoor om alles persoonlijk te maken. De ceremonie, in de mooie tuin van het ouderlijke huis van Alexander, zorgde voor enorm warme momenten. Vurig kussen, dikke vriendinnenknuffels, gieren van het lachen, veel oprechte verliefdheid en kleurrijk avondlicht sierden deze prachtige dag. We zagen een koppel dat elkaar enorm graag ziet! Opnieuw zo blij dat we deze intense gevoelens konden vastleggen op foto. Bedankt!  

   

   
   

  WEDDING EVELINE & GERARD -  9 september 2017 - Antwerpen

  Het stad van Antwerpen was overweldigd door dit romantische koppel.   

  Eveline & Gerard zag je intens genieten van elk klein deeltje van hun dag. De ambiance en sfeer was zalig. De weergoden waren hen enorm gunstig gezind, want aan de andere kant van het land was het pijpestelen aan het regenen. Een stralende dag die ze samen met familie en vrienden afsloten in zaal Horta. Een feestje dat nog wel even in de benen gehangen zal hebben. Fijn dat wij erbij mochten zijn om jullie herinneringen te creeëren. 

   
   

  WEDDING TIENEKE & BART -  26 augustus 2017 - Oudenaarde

  Een fleurige dag gevuld met plezier!

  Tieneke en Bart kunnen er iets van! Uitbundig lachen, intens kussen, onnozele streken uithalen en onverwachte spannende momenten creëren! De inkleding van hun feesttent was fenomenaal! Fleurige boeketten, sfeervolle tafelversiering en warme verlichting zorgden voor het perfecte kader. Een dag die wij zullen herinneren als 'natural love', ware liefde en smaakvol!

   
   

  WEDDING LIEN & TIM -  28 juli 2017 - Bornem

  Een vrijdag met een gouden randje!

  Alles wat Lien en Tim planden op hun dag werd echt beleefd! Door de rust die ze ingebouwd hadden konden ze oprecht genieten van hun fotoshoot, de grappige momenten in het stadhuis, de hartverwarmende felicitaties van vrienden en familie en nog zoveel meer. Een zeer fijn koppel waarbij ik me als fotograaf enorm kon uitleven op het gebied van mooie composities zoeken en leuke momenten creëren. Bedankt voor het vertrouwen Lien & Tim!

   
   

  WEDDING CHARLOTTE & BART -  8 juli 2017 - Overijse

  Een beestig leuke en warme dag!

  Het is duidelijk dat Charlotte en Bart ware dierenvrienden zijn. De sprinkhaan die besloot zich te verschuilen in de bruidsjurk werd met veel liefde vrijgelaten. Zijn plannetje om een geweldig feest mee te pikken viel in duigen. Jammer dat hij niet kon meegenieten van de gekke bekken tijdens het aansnijden van de bruidstaart, de geweldige oma en de nog vele andere mooie momenten. Bedankt dat we jullie huwelijksdag mochten verbeelden!

   
   

  WEDDING ELLEN & STEVEN -  1 juli 2017 - Wetteren

  Een dag waar wij buitensporig gelukkig van werden!

  Jullie innige liefde voor elkaar, jullie extreem toffe kinderen, de mega mooie feestlocatie, de meest ontroerende ceremonie en de mensen die jullie zijn zorgden voor een onvergetelijke dag. Bedankt voor al dat moois! Jullie zorgden er mee voor dat we zo'n zalige reportage konden maken. Huwelijken met koppels zoals Ellen & Steven, die onmiddellijk aanvoelen als vrienden, zijn de beste! Dit is ééntje om niet snel te vergeten.

   
   

  WEDDING KIM & DAAN -  17 juni 2017 - Sint-Lievens-Houtem

  Plezier was het sleutelwoord!

  Kim & Daan slaagden erin hun dag te vullen met enorm veel lachmomenten, grappige opmerkingen en lieve woorden. Daan ging tot het uiterste om zijn kostuum te testen op stevigheid: trampolinespringen, pompen met Kim op zijn rug en enkele stevige dansmoves! Dit zorgde voor enorm veel leuke momenten die wij met plezier vastlegden. Gelukkig zonder kleerscheuren ;-) We genoten enorm van Kim & Daan! Hun liefde voor elkaar kan je gewoon op elk moment voelen en deze liefde wordt telkens afgewerkt met een vleugje humor van Daan. Bedankt dat we erbij mochten zijn.

   
   

  WEDDING JESSICA & KIT -  3 juni 2017 - Lede

  Bomvol prachtige herinneringen!

  De zaterdagochtend waarop Jessica en Kit omringd werden door hun beste vrienden en familie, hun zoontje Matz strak in het pak, tranen van geluk om wat er is en tranen van verdriet om wat er niet meer is, een hechte vriendengroep die het dansfeest op gang trokken in samenwerking met Tequila Boom Boom, een ultieme zonsondergang en een stuk ijstaart dat bijna op de grond viel... Dit en nog veel meer mooie momenten maakten hun dag tot een zeer unieke dag. Nog eens een heel dikke proficiat! Jullie straalden!

   
   

  WEDDING LINDE & NIELS - 27 mei 2017 - Oosterzele

  Stevige ambiance, zoeken naar schaduw en veel blauw op straat!

  Op deze dag gaven niet alleen Linde & Niels het beste van zichzelf, ook de zon stak een tandje bij om hun dag nog warmer te maken! Onder begeleiding van een blauw getinte motorbende kwamen ze overal netjes op tijd aan. Daarnaast konden familie, vrienden en andere betrokken niet onderdoen! Hilarische verpersoonlijkte liedjes, unieke trouwcadeaus, grappige uitspattingen van de pastoor en nog zoveel meer zorgden ervoor dat hun dag echt onvergetelijk werd. Jullie feest was één groot vuurwerk! Bedankt dat we erbij mochten zijn.

   
   

  WEDDING LIESBET & KURT - 20 mei 2017 - Hamme

  Stralende gezichten op een zonnige, winderige dag.

  Liesbet & Kurt namen de tijd om van elk moment op hun dag te genieten, echt een fijn gevoel! Na de fotoshoot kregen ze een eerste glimp van een foto op onze camera. "Wauw, helemaal klaar om in de Flair gepubliceerd te worden!" was hun eerste dolgelukkige reactie. Ondanks dat ze in het begin even onzeker waren, hadden ze nadien echt het gevoel een ster te zijn! Fijn om hun dag die ze zo echt beleefden te mogen vastleggen. Bedankt voor de enorm gezellige sfeer, de heerlijke wind en de oprechte liefde!

   
   

  WEDDING KAREN & JOERI - 29 april 2017 - Lede

  Liefde die we konden voelen!

  Karen & Joeri genoten heel intens van deze stralende, zonnige dag. Het was enorm fijn om te zien hoe geliefd dit koppel was. Vele pakkende felicitaties, enorm groot amusement tijdens het avondeest, een reusachtige rij wachtenden voor onze nieuwe photobooth, spelende kinderen... maakten deze dag zo geslaagd. We zijn enorm blij dat we voor jullie een blijvende herinnering hebben kunnen maken!

   
   

  WEDDING NINKE & SENNE - 22 april 2017 - Massenhoven

  Pizza en een stevige trouwfuif!

  Ninke & Senne hadden de smaak te pakken! Vorig jaar trouwden ze reeds voor de wet, maar nu kwam het vervolg met ceremonie en dansfeest! Een geweldige dag die gevuld werd met enorm warme en grappige mensen, hun lieve 'lekjeshond' Jerommeke, een unieke en strakke locatie voor de fotoshoot, pizza à volonté, een pakkende ceremonie en als afsluiter een knaller van een dansfeest! We houden echt van jullie! Zo'n expressieve gezichtsuitdrukkingen zijn gewoon de max voor een fotograaf! Bedankt voor deze zeer fijne dag!

   
   

  DAY IN THE LIFE OF ROSANNE & ELLIS - 13 april 2017 - Aalst

  Rosanne, Ellis, mama Lieselot en papa Dieter genoten van een warme lentedag in de paasvakantie.

  Die donderdag kwamen er 2 pluizige bewoners bij ten huize Janssens. Een waar avontuur voor de kinderen maar ook voor de kuikens. Ellis demonstreerde haar grijpkracht en Rosanne vond het best fijn om hen op haar hand te laten lopen. De kuikens stonden hun mannetje door af en toe eens te pikken of een 'cadeautje' achter te laten op de parket. Een heerlijke namiddag gevuld met kuikenplezier, het gezaaide gras water geven, eten, spelen... en nog zoveel meer. Geniet van de beelden van dit warme gezin!

   
   

  WEDDING JASMINE & WILLEM - 1 april 2017 - Wichelen

  Trouwen op 1 april was voor de hand liggend!

  Er bestond geen betere dag voor dit gekke, energieke, verliefde koppel! Ze maakten van hun dag een echt knalfeest. Ze dreven het zelfs zo ver dat ze in de kranten verschenen met het meest originele huwelijkscadeau. 333 bakken Duvel sierden hun voorgevel. Van een uniek cadeau gesproken... De liefde voor Duvel heeft hun bloed, zweet en tranen gekost na de eerste huwelijksnacht! Bedankt voor deze onvergetelijke dag.

   
   

  DAY IN THE LIFE OF OTIS, VIGGO, EZRA & HANNELORE - 15 maart 2017 - Sint-Niklaas

  ... and mom Liesbeth and dad Wouter ARE ALL RIGHT too!

  Op woensdagnamiddag eten ze poffertjes met blauwe bessen, bouwen een kamp in de woonkamer, genieten van het zonnetje en maken ze massa's plezier! Een drukke namiddag voor de mama, maar je kan echt voelen dat er genoten werd van de dagelijkse momentjes thuis.